Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube_share;zRP52TqzGu4]https://youtu.be/zRP52TqzGu4[/video]

şuanki halim :D

SNEIJDER 24 SAAT İÇERİSİNDE KARARINI VERECEK

Tulun konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a yaptığı açıklamada "Sneijder, 24 saat içerisinde kararını bildirecek. Ben havanın olumlu olduğunu düşünüyorum; ancak kesin bir şey söyleyemem. Bazen yüzde 99 olacak dediğiniz transferler bile gerçekleşmez. Bu nedenle ne olasılık tahmini yaparım, ne de kesin olarak şöyle ya da böyle olacak derim. İş resmiyete dökülmeden bu transfer oluyor demem. Her şey resmi imzalara bağlı. Olumlu bir ivme olduğunu söyleyebilirim; ama ne olacağını bilmiyoruz. Son 24 saatin içerisindeyiz. Futbolcu kararını bu süre içerisinde verecek" dedi.

INTER İLE ANLAŞTIK, SNEİJDER GELMEYE YAKIN

Bülent Tulun, "Inter Milan'la anlaşıldı. Futbolcunun, Galatasaray'la ilgili fikri de olumlu mu?" sorusuna "Inter'le anlaştık, bir sorun yok. Genel itibariyle futbolcunun da pozitif olduğunu söyleyebiliriz; ancak henüz karar vermiş değil. Ailesiyle konuyu müzakere edip, bir karara varacak. Artık son aşamadayız" şeklinde konuştu.

BU TRANSFERE KONSANTRE OLDUK

Tecrübeli futbol adamı, "Sneijder olmazsa, alternatif ya da B planı var mı? O ayarda bir futbolcuyla daha temas olacak mı?" sorusu üzerine ise "Bunu düşünmedik. Şu anda bir şey söyleyemem. Bu işe konsantre olduk. Bu iş bitmeden bir başka transfer ya da ikinci bir transfer olup olmayacağını söyleyemem" dedi.

son 24 saat olayı bize ters.. melo da son 24 saatten kaç 24 saat geçti de bir sonuca ulaştık.. sneijder ben karar veremedim 2 günd aha dese bizimkiler yok o zaman bitti istemiyoruz mu diyecekler

uleee

snejder gsforum transfer nöbetine etkilerii

1-aşırı kahve sigara

2-geceleri bira-cips-sigara

3-okuldan-derslerden geri kalmaa..

tayyip görsee snejderi sınırdan içeri sokmazz :) bu gençlik nereye gidiyorr:lol:

mersin ligde kalırsa culioyu kesin alıyolarmış :D

Bugün akşam falan antrenman varsa İnter'in gidip takım arkadaşları ile vedalaşma görüntüleri düşse keşke televizyonlara..Benim başka takıma gider korkum yok,tek korkum İtalyada kalacağım demesi:(..Çok sıkıntılı saatler..

yalnız bu bülent tulun denen kolpacıya fazla güvenmemek lazım. diğer yöneticiler konussa ya la(ali dürüst hariç)

Bugün akşam falan antrenman varsa İnter'in gidip takım arkadaşları ile vedalaşma görüntüleri düşse keşke televizyonlara..Benim başka takıma gider korkum yok,tek korkum İtalyada kalacağım demesi:(..Çok sıkıntılı saatler..

Bu saatten sonra orada kalmaz abi merak etme. Şu an için en iyi teklifi veren de biziz. Eğer kafasındaki Türkiye imajı iyi noktadaysa bu iş olur :)

Bu saatten sonra orada kalmaz abi merak etme. Şu an için en iyi teklifi veren de biziz. Eğer kafasındaki Türkiye imajı iyi noktadaysa bu iş olur :)

İşte tamda takıldığım nokta orası buraya gelmek yerine tamam ya indirimi kabul ediyorum diyerek orada kalması seçeneği sıkıntılı çok:(..Öyle bişey yaparsa gider Antalyaya Rodneyi bulur pataklarım:)

bu iş olacak Ali Dürüst piyasada yok :) o çıkıp tv de konuşrsa olmaz transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt