Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

" Türkiye'de çok sevdiğim arkadaşlarım var. Onların birçoğu Galatasaraylı ve ben de renklerini beğendiğim için Galatasaray'ı tutuyorum. Hatta formayla bir fotoğrafım var ama basına yansımadı ''

-Adriana Lima

Beyler Shalke olayı nedir aslı astarı var mıdır?

Galiba ben yanlış anlaşılıyorum, Şuanki dünyada aktif futbol hayatı süren 1000lerce kaleci vardır tabiki onlara göre Muslera normal üstü bir kaleci. Dediğim gibi ben Musleradan daha çok şey bekliyorum beklentilerim yüksek. Ama kalecilik biraz da tecrübe işi, diğer pozisyonların aksine yaş ilerledikçe onlar için avantaj oluşuyor. Belki ilerleyen zamanlarda benim de beklentilerimi karşılıcaktır.

Ve sanırım herkes Tafareli kesinlikle değişmiyor. İşte demek istediğim nokta da tam orasıydı. Olağanüstü kaleci benim gözümde Tafareldir. Kimse de Muslera ondan daha iyi diyemiyor. Ama inş her geçen saniye deneyim-tecrübe kazanacak. Ve inş birgün Tafarel'i de geçicek ama umarım bizim takımda olur bu.

Rdaş Sneijder arifesinde hiç çekici bir konu değil.. :(

Bence gelmeyecek kulüp esbabımucibesinide hazırlamıştır.

İşte tamda takıldığım nokta orası buraya gelmek yerine tamam ya indirimi kabul ediyorum diyerek orada kalması seçeneği sıkıntılı çok:(..Öyle bişey yaparsa gider Antalyaya Rodneyi bulur pataklarım:)

Abi orada kalması imkansız gibi. Sene başında Moratti Sneijder'e feda de ücretinde indirime git dedi o da kabul etmedi. Bu saatten sonra da kabul etmez merak etmeyin. Bizden iyi teklif veren takım da olmadığına göre her şey Sneijder ailesinin kafasındaki TÜrkiye imajına bağlı :)

Sneıjder bu saatten sonra gelmezse yıkımların en büyüğü olur ne shagiri ne podolski ne drogba

bitmiş anlasma:sneijder galatasaraya 8.2 milyon pounda anlastı cılgınlık diyor.

bu bonservisse hicde cılgınlık diil ki sneıjder in kendisine bizzat bu kadar verecegimizi sanmıyorum,ha imza parası olabilir ama bunu da nike verecek büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt