Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

34cimbom34 ‏@34cimbom34

SON DAKİKA: sneijder transferinde imzaların atıldığına dair bazı gelişmeler var araştırıyorum

34cimbom34 ‏@34cimbom34 SON DAKİKA: sneijder transferinde imzaların atıldığına dair bazı gelişmeler var araştırıyorum

Bu 34Cimbom34 g Transferden önceki gece Beyaz TV ve Telegol pazar günü yayınında Kolo Toure Galatsarayda haberleri yaparken Stoper Fransadan gelecek araştırıyorum dedi Ve ertesi gün öğle saatlerinde Cris Galatasaraylı oldu dikkatimi çekmişti.

Cris yollanmadan öncede Crisin yollanacağına dair görüşmeler yapılıyor diye ilk 34Cimbom34 söyledi. Ve bir hafta sonra Cris gitti.

Şimdide imzalar atılmış diye haber aldım araştırıyorum diyor. Herkes yarını beklerken eğer bu akşam imza yönünde bir gelişme olursa 34Cimbom34 e helal olsun derim.

Merak etme o konuda adam daha 28 yaşında daha çok yıllar var önünde öyle guti ile felan karıştırma

Tabiyki gutiyle falan mukayese edilmez ama bu ingiltere'den haber bekliyor olayları canımı sıkıyor. Kimse istemedi mecbur bu parayı veren Galatasaray'a gideyim durumları olmasın yani :)

Tuttosport Radyosporu kaynak gösteriyor.Hele şu twitter adresleri.Adam yazıyor her transfer döneminde kafadan bişeler.Keklerde rt yapıyor.Sniejder 2 sene önce manchester united tarafından maliyeti yüzünden alınamamıştı.Real madridten Ayrılırken Kim parayı çok verirse ona giderim demişliği var.He çok iyi oyuncu.Geldiği zaman çok organize bi takım olacağımız kesin ama ZOR hemde Çok ZOR...Sniejderin babası twitter adresinden tamam dese yinede inanmaz.Takımla idmana çıkmadan inanmam.

hayda bu ne şimdi :o

ertem şener ‏@ertemsemer BOMBA HABER: italya'da bulunan Aziz yıldırım, G.sarayın KAP'a bildirdiği Sneijder'e 4 yıllık 15 milyon dolara imza attırdı!! hayırlı olsun

bonservis 10 milyon, yillik 6 milyon euro demis inter baskani iddialara göre.

Tabiyki gutiyle falan mukayese edilmez ama bu ingiltere'den haber bekliyor olayları canımı sıkıyor. Kimse istemedi mecbur bu parayı veren Galatasaray'a gideyim durumları olmasın yani :)

Tam olarak dediğin durum olacak hocam. söylediğin mevzu benimde canımı sıkıyor. Tek tesellim iş ahlakının olması..

Bilhassa Tottenham ve Manchester United forumlarında taraftar deliye dönmüş, nasıl alamayız böyle adamı, nasıl Galatasaray'a kaptırırız. Bize gelse direk takımı güçlendirir diyorlar. Bolca bizim lige laf atıyorlar (e haklılar biraz), Sneijder bitirdi kariyerini falan diyorlar :D

Zaten benim bütün endişem TSL...Yani eğer bu profesyonel görünümlü amatör düzenin liginde oynayınca pişman olursa, işler karışır o zaman,tam bir motivasyon ile oynayamazsa falan...

Galatasaray'ın vizyonu Türkiye için fazla. Demek Premier Lig'de falan olsak taraftar forumlarını ağlamaktan helak edeceğiz :)

Kapa f5 yapmaktan bıktım yemin ederim..

Söylesek acaba twitterdaki gibi bildirim geldiğinde sekmeye uyarı düşse hani 1-2 diye :) yapmazlar mı acaba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt