Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

la seni kafan güzelmi ne imzasından bahsediyorsun

Hahaha tamam güzel kardeşim kafam güzel, takılıyorum ya allahım yarabbim 2 gündür 200 kişi paylaştı şu tweeti. 2000 mesaj atılmışsa en az 300 tanesi bu tweet etrafında döndü ya, yeter.

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]
ok.gif
berpeg10 - 10.01.2013 13:58[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

Bu aysel inanılmaz tehlikeli bir adam. Bırakın cinconu bakın biz bile alamayız Sneijder´i mümkün değil bu yaşta türkiyeye gelmez.

Bunların yaptığı tamamen borsa manüpülasyonu başka hiç bir şey değil. Adamlar ticaretten iyi anlıyorlar‚ türk insanını çok iyi tanıyorlar ve taraftarlarını umutla bekletiyorlar. Borsaya bildirmeleri falan tamamen hikaye. Yönetimleri biliyor alamayacaklarını. Ben hiç bir şekilde olacağını sanmıyorum bu işin.

Yine söylüyorum Sneijder´i biz bile getiremeyiz Türkiye´ye..

antu dan biraz gülelim [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

töbe töbe radyospor dinliyorum ahmet ercanlar diye biri bağlandı konu stoch aynen şöyle dedi

valla stoch o kadar duygusal o kadar iyi o kadar tatlı bir çocuk ki:)

imkansiz lig devam ederken numara degistirmek tr de, yani baska caresi yok ,ancak yeni sezonda olabilir

Melo'yu satarım,yemişim Melo'yu ;)

Melo verse dahi giyemez diye biliyorum. Numarayı alan oyuncudan başka o sezon başka oyuncu giyemez.

Eskiden giyebiliyordu ya ne zaman değişti :SS: Hatta Hakan Şükür'le Necati değiştirmişti hatta..

millet , burada herkesin yasi cok alt sinirlarda galiba, 13 14 15 yaslari filan, her poka inanmayin yaa kucuk cocuk gibi

Kebaba alerjisi varmış...

Gelmez. :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt