Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bence zaman kaybetmeden alternatiflere yönelmek lazım, baksanıza adam bi türlü karar veremiyor, ve epl diyip duruyor. madem bu paraları harcamayı göze aldık ona göre alternatifler hemen üretilsin, zaman kaybı olmamalı

Huntelaar sözlesmesine 15 milyonluk serbest kalma opsiyonunu koymus. CL yari final oynarsak seneye gelir belki :trollface::asd:

yarına kalmaz bu şi bu gün haber gelir olur veya olmaz diye. yarın falan kalırsa 2. veya 3. tercihiyiz büyük ihtimal

Bu arada bu adamı sürekli Snejder diye yazıyorum Sneıjder yazacağıma, ne zormuş yav.

Çolak,Aydın,Sabri gibi öz evlatlarımızı harcayıp elin yabancısına parayı basıyoruz.Yazık.Wesley Sabrinin enerjisini verebilir mi

yakupcinar ‏@yakupcinar

Wesley Sneijder yarın sabah 08:30 uçağıyla Türkiye'ye geliyor.

yakupcinar ‏@yakupcinar

Sneijder'in uçağı Milano'dan 8:40 Kalkiyor 12:25 Istanbula variyor TK1878 dileyen THY'DEN bakabilir...

yakupcinar
‏@yakupcinar

Galatasaray Tv'de Sneijder klibini hazırlamış...

baktım buraya göremedim, paylaşayım dedim. eski gstv muhabiri yazmış. Yine de yarını beklemek en iyisi.

Herkes bi Cuma'dır söylüyor zaten.

Öyle bile olsa saygı göstermek gerekir. Herkes dilediği gibi düşünebilir. Kendisine bu kadar tepki vermenin alemi yok. O da kendisine göre Galatasaray'ın çıkarını bunda görüyordur. Katılmak zorunda değiliz ama yorumu için adama bu kadar tepki vermeye de, gerek yok.

yok totem yapior diye algilayanlar vardida burda. ben hakaret etmedim ona etmemde kolay kolay kimseye görüsünden dolayi. görüsüne ama katilmak kolay degil acikcasi :) bir kere yanlis bilgi üzerine yorum yapior yazisinda. inter onu birakmak istemiyor ki. adamin ücretini karsilayamiyorlar sadece.

Şimdi sneijder kabul etti imza atacak. Yönetimden bazıları karşı geliyor. İptal oluyor.

Ben bunu anladım Halil Özerden.

---------------------Selçuk----------------------

Hamit------------------------------------Melo

------------------Wesley Sneijder-------------------

AMAN TANRIM

annooomm adamın biri baroni ile sneijderi kıyaslamış oha yaniii:) nerde yaşıyosun sen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt