Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bi gelisme var mı sabahtan beri yokumda :sad007::sad007::sad007:

Bence Sneijder gelcek buna yürekten inanıyorum Hamit içinde Burak içinde Melo içinde burda herkes gelmez vs. derken olumlu düşünüyodum ...

Ama gelmezse de kesinlikle yönetime kızmam gerçekten kolay iş değil bu kalite ve bu yaştaki adamı Türkiye'ye getirmek ...

Ne zaman kızarım yönetime madem bu kadar bütçe ayırdın şayetki Sneijder transferi yattı o zaman aynı bütçenin büyük ihtimal daha azına gidip Bernard'ı ya da muadili bir oyuncu almazlarsa ...

Aglaya aglaya senden vazgeciyorum :sad007:

heyecaninizi anliyom ancak bazilariniz gercekten kucuk cocuk gibi, twitterdan adamin teki (1000) followers, bise yaziyo direk auvvvvvvv

az daha sabir, bugun net gelisme olmaz. tulunun dedigi gibi, sneijder kararini yarin verecek iste.

SON DAKIKA - Italya'nin en cok takip edilen sitelerinden Calciomercato'ya göre Sneijder yarin Istanbul'a geliyor.

turkiye yi cok begeniyor ama kariyer yapmak istiyor, daha once Amerika ya gidelimmi demisti Sneijder e, film rolu filan falan

bence boşuna fazla kasmasın oyunculukta gidebileceği yer en fazla türk dizilerinde oynamak olur. fiziğiyle para kazanan tayfadan kendisi belli oluyor, hollywood onun neyine

Baroni ile sneijder arasinda daglar kadar fark var be kardes. baroni hadi sneijderin bir level assagis olsa diyelim. peki bu baroni niye brezilya milli takima cagrilmiyor?! en azindan yedek oyuncu olarak cagrilinirdi herhalde. simdi sneijder in ismi sneijderinho olsa 100de 100 brezilya milli takimda banko onyardi . hadi onu gectim adam hollanda milli takimi ile dünya sampionusunda final oynamis. inter ile CL kupasini kaldirmis. Real de oynamis. baroni reali birak realin sahsinda daha dostluk maci oynayamamis. Sneijder konusunda sunu deseydin bari belki biraz olsun anlaya bilirdim. " ya bu adam 6 aydir oynamiyor. ne zaman form tutacak ki ne zaman fayda saglayacak ki?! takima uyum saglaya bilecek mi acaba?! bu verilen paralar cok büyük risk degilmi bunlara karsilik. yani ya tutmasza ne olacak?!.

bunu ve sadece bu sneijder alakli elestiri yapa bilir futboldan biraz anlayan birisi benim gözümde. senin yaptigin biraz laf olsun muhabet olmus.

Aga bu yazdığımı ciddiye alıp da bu kadar yazı yazdın ya helal olsun :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt