Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Salman yapma şöyle şeyler...

Beyler Sneijder yattı geçmiş olsun, bir kere daha kandırıldık

Hamit'in twitter hesabı yok arkadaşlar ya kaç oldu burda aynı konu tartışılıyor :o

melo 1 numarayı alsın sneijder e 10 yakışır melo vermez ama vermezse 18 i alacaktır ajax ta 18 i giyiyordu

bugun gelisme olmaz. 1-2 twittercilar biseyler sallar anca, yarin buyuk gun.

Transfer Nöbeti

Beyler bu Sneijder hala ingiliz kulupleri falan bakiyo.. sogumaya basladim bizi en son secenek olarak goruyo.. 20 milyon Galatasarayli o formayi giyebilmek icin ustune para bile verirken.. zoruma gidiyo adamin akli ingilterede falan.. son care olarak bize gelmeyi planliyo.. tamam bende com istiyom ama nebilim icimde sogukluk olmaya basladi sneijder'a karsi..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Ynt: Transfer Nöbeti

Neyse futzal a gidiyorum. İnşallah olumsuz bir şeyler olmaz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yalnız beni İnter teknik direktörünün yarın basın toplantısı yapması biraz umut verdi..Eğer konuşacakları arasında Sneijder de varsa transferin yarın tamamlanacağına işarettir..Eğer kulüübünde kalacağı belli olduysa hemen söylerdi niye basın toplantısını beklesin ki..O yüzden Halil Özer falan filan geçin bunları..3 saat oldu Bülent Tulun konuşalı ne oldu da 3 saatte tepe taklak olacak herşey..Boşverin kimseyi takmayın Hamitin fener formaları bile hazır diyorlardı..Ne oldu? Güveniyorum başkana ikna etmiştir onuda..

Lan noluyooo :sad007:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt