Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Tottenham alacak gibi görünüyor. Ben kaçıyorum. Allah yardımcımız olsun.

Beyler bu Sneijder hala ingiliz kulupleri falan bakiyo.. sogumaya basladim bizi en son secenek olarak goruyo.. 20 milyon Galatasarayli o formayi giyebilmek icin ustune para bile verirken.. zoruma gidiyo adamin akli ingilterede falan.. son care olarak bize gelmeyi planliyo.. tamam bende com istiyom ama nebilim icimde sogukluk olmaya basladi sneijder'a karsi..

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Tabi böyle olmak da var, gene çok şükür..

https://s7.directupload.net/images/121203/aujgpue8.swf

Tazedir portakali

Yeni gelmis Hollandali

fenerin anasini s..ker sneijder sneijder

[video=youtube;MThdM9lG2nc]https://www.youtube.com/watch?v=MThdM9lG2nc[/video]

Tazedir portakali

Kel kafalı Hollandali

Derbi günü gelince

Koyar kuşlara okkalı...

Şınayder Şınayder Wesley Wesley Şinayder...

[video=youtube;MThdM9lG2nc]https://www.youtube.com/watch?v=MThdM9lG2nc[/video]

Sneijder gelirse sabahlara kadar içip içip ağlamak istiyorum sevinçten :D

ben cikiyom ya. gina geldi artik su twitter'dan.

hacker olaydim, yok ederdim twitter'i. la kafami bitirdirler bildigin ya.

Bir kendinize gelin yahu, 500 tane olumlu haberde yazmayan tipler bir olumsuz haberde yattı diyorlar hemen mesajlarında..

hadi hayırlı olsun sınejder yarın istanbula geliyormuş

Transfer Nöbeti

Ne yapacaktı EPL dururken orada oynama fırsatı varken bizim kıçı kırık ligimizi mi tercih edecekti? Adam para için gelecek tabi babasının hayrına oynamıyor profesyonel oyuncu sonuçta.

Helali hos olsun.. gelip ADAM gibii oynasin zaten kimse agzini acamaz.. ama benim korkum parayi alip yatmasi..

ne mi gecti elime fenere kufur etmek kadar buyuk bir zevk varmi ?

Forumda küfür etmenin cezasınıda biliyorsun o zaman. Sonuçlarına katlanırsın o zaman. İyi her fantazisi gelen bir yerlere küfür etsin.

Neyse çıkıyorum ben küfür etmeyin diyoruz şu forumda aklına esen küfüre sarıyor. :mad:

twitterci gazeteci manajer falan hiç kimse şu anda sneijderin aklındakileri bilemez.bu transfer sadece sneijderle allah arasında şu an hiçbirseye inanmayın sadece dua edin .yöneticiler gereken herseyi yapmıs .artık bu transfferin olabilirliği sadece sneijderin iki dudağı arasında ....diğer söylenen hersey yalan...

Bir futbolcu eğer milli takımını bırakmamışsa hiç bir yere yatmaya gitmez..Dünya Kupası hedefi var adamın o kadroda olmak gibi..Çatır çatır oynar eğer gelirse

Tottenham Hotspur verzekerde zich al van de komst van Lewis Holtby‚ maar de club heeft meer aanvallende middenvelders op het oog. Wesley Sneijder werd al genoemd‚ maar the Spurs geven de voorkeur aan Youns Belhanda‚ d sterspeler van regerend Frans kampioen Montpellier. Montpellier-voorzitter Louis Nicollin liet al weten een bod van circa veertien miljoen euro te accepteren. Ook Fenerbahçe heeft interesse in Belhanda. (The Guardian)

Tottenham Lewis Holtby´nin gelisini garantilemisti‚ ama Ingiliz kulubunun daha fazla ofansif orta saha oyuncusuna ihtiyaci var. Wesley Sneijder ismi daha once gundeme gelmisti‚ ama the Spurs tercihini son Fransa sampiyonun yildizi‚ Youns Belhanda´dan yana kullandi. Montpellier baskani Louis Nicollin´in daha once belirttigi gibi yaklasik 14 milyon Euro´luk teklifi kabul edeceklerini bildirmisti. Fenerbahçe´de Belhanda´yla ilgilenmekte. (The Guardian)

Helali hos olsun.. gelip ADAM gibii oynasin zaten kimse agzini acamaz.. ama benim korkum parayi alip yatmasi..

Hele bir gelsin de yatmaz merak etme. Sneijder hırslı bir adam Lincoln gibi Elano gibi kırılgan bir yapıya sahip değil o konuda içiniz rahat olsun.

Artik F5 zamani, ama dikkat edin :D

BAQX7kjCQAA0ivq.jpg:large

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt