Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

PSV'nin Avrupa sampiyonu oldugu sezon "kaybettikleri tek takim" kimmis mesaj atsana o programlara :animation:

Bizim programlardan biraz daha farkli formatlarda olmasina karsin bazen telegol ile yarisacak duzeye dusuyorlar.

Hayir, asil anlamadigim futbolun F'sinden bahsetmeyenlerin, sirf Turkiye'ye transfer olabilme olasiligina karsi baslatiklari kampanya.

Cok kotu koyacak cok :asd:

Ben yine Sneijder'in bize gelecegini dusunmuyorum, fakat eger gerceklestirirsek olacaklari hayal edemiyorum.

Bu sezon fazla katki vermesini beklemiyorum, malum Inter'de kadro disi, dogru duzgun oynamiyor fakat toparlanmis, hirsi ve isiran bir Sneijder esliginde ambargo koyacagiz :D

Sari-Kirmizi forma esliginde yollayacagi fuzeleri gormek istiyorum.

tutmayın beni açıklandığı an soyuncam

forumun sağ köşesine zaman dilimi koyun barii :)

hagi den sonraaa beklenen adam geliyor..:lol:

sneijder bugün interle antremana çıktı ya bize gelecek adam antremana mı çıkar yoksa hazırlık mı yapar. ben gelmeyecekmiş gibi hissediyorum interde kalabilir.

dün bir eleman demişti twitte italyadan çok uçuk birisine teklif yapmışız demekki boateng miş önceki sayfalarda var

beyler yapmayin boyle.. :o

gelmemesi daha buyuk bi ihtimal. sneijder gelmezse bile, belkide daha hayirli olur. belki sneijder gibi kagit uzerinde buyuk yildiz olmayan, ancak geldikten sonra muthis katki saglayacak olan bi futbolcuyu transfer ederiz.

cok kaptirdiniz kendinizi. bende dun boyledim. ancak bugun kendime geldim, ve gelmek zorundaydim. cunku dusununce, bu transfer bana mantiksiz, sacma ve inandirici gelmiyor.

hazirlikli olun. :o

Beyler görüşmeye başlandı ve ya anlaşıldı farketmez gece 23:00, 24:00 gibi kapa açıklanan bi transferimiz oldu mu?

Hatırlayan varsa yazsın lütfen!!!!

olm yarın gelecekse açıklanması lazım ya şimdi :SS:

AW: Transfer Nöbeti

Sneijder Galatasaray'imiza gelirse ne yaparsiniz renktaslarim? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt