Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kevin-Prince-Boateng-001.jpg

Sen gel lan ayı :ayatollah:

Sniejder gelirse bütün gsc yönetimi burda üçlü çeksin hepimizle beraber arkadaş böyle organizasyon istiyorum.:b5:

melih emre arkadaşımız kimse meşhur olmuşsun kuşların forumunda :) angut.com burayı takip ediyor buradan bizi takip eden angutlara sesleniyorum siz buraları okudukça kudurursunuz ama biz orayı okudukça gülmekten ölüyoruz sizi takip etmeye devam edeceğiz en büyük eğlence her zaman şikebahçe :D

beyler benim gorusum;

adam bizi mukemmel sekilde kullaniyor. reklam yapiyor. diger kulupleri uyandimak istiyor. ve kesinlikle galatasarayi dusunmuyor.

:o

kaptirdiniz kendinizi..

%100 katiliyorum su durumda Lerby (Menajeri) Sneijder icin son kozlarini oynuyor ( Istedigi Ligdeki ve formatdaki takimi bulabilmek amaci ile) ..ama kesin olan birsey var Sneijder icin Inter defteri tamamen kapanmis durumda yani oyle de boylede gidecek bir takima bu ara transfer doneminde.

Biz; ya gelmezse ? , Kuşlar; ya gelirse ?

Psikolojiler alt üst.

sneijder bugün interle antremana çıktı ya bize gelecek adam antremana mı çıkar yoksa hazırlık mı yapar. ben gelmeyecekmiş gibi hissediyorum interde kalabilir.

Önceki haftalarda da çıktı, formda kalmaya çalışıyor 2 aydır kadroda yok. 3milyona yakın bir indirim istediler geri adım atmadı..Bu saatten sonra kalması zor..

Ciddi ciddi italyada boateng Galatasaray dönüyor.

Milanlı idareciler ile Boateng ve menajeri toplantı yaparken muhabirler Galatasaray felan diyor. Anlamadığımdan bir şey de diyemiyorum.

34cimbom hakkında

arroyo haberini 28 aralık'ta

cris'in ayrıacağı haberini 28 aralık'ta

sneijder ile ilgilendiğimiz haberini 2 ocak'ta

sneijder'in takımı ile anlaştığımız haberini de 7 ocak'ta vermiştir.

Sertaç Kaynak ‏@SertacKaynak

Allah aşkına biraz sabredelim lütfen nazar değecek diye korkuyoruz lütfen sabır sabır sabır

Sertaç Kaynak ‏@SertacKaynak

Evet sonunda transfer bitti allahım sana şükürler olsun

Hamit uçar ‏@hamit_uar

@sertackaynak bugün açiklanir mi

Aykut ‏@aykut42s

@SertacKaynak @ilhanilmenoz abi sertackaynak kim?

İlhan İLMENÖZ ‏@ilhanilmenoz

@aykut42s bio"sunda yazıyor..

Aykut ‏@aykut42s

@ilhanilmenoz galatasaray spor kulübü protokol sorumlusu yazioda protokol sorumlusu noluyo ki :s

GALATASARAY OFFİCAL ‏@ultrAsit

@SertacKaynak yalova kaymakamı oluyor kendisi :D :asd: :asd:

Son yorumu kes :D

boateng ve sneijder bu lige fazla 2 si ekmek kadayıfı olur ohh:asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt