Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Medya'nin uydurmasi sanirim Boateng. Ama gelirse de iyi olur diyecegim de mantikli dusunun kimin yerine neye gelebilir? Imkansiz. Melo var bosuna para odenmiyor ona. Ve Boateng yanilmiyorsam CL de oynadi.

Inter sportif direktörünün dediğine göre Sneijder ikna olmamış.

arkadas, 34cimbom34 niye paylasiyosunuz burda? adamin bisey bildigi yok, vallaha yok ya. :o

başlarım boesteng şimdi, burda senjder gelme durumu var... seneye bakarızzz durun hele...

Boateng ön liberoda da oynuyor zaman zaman tabi daha ofansif bir oyuncu Melo'yla kıyaslarsak.

Boateng'le Sneijder'in birlikte gelmesi imkansız şu şartlarda. Belki Eboue satılıp Hamit sağ beke geçerse olabilir. (4-3-1-2)

Yoksa Boateng Melo'nun yerine koyulacak bir oyuncu değil bence de çok ofansif kalır.

Sneijder

Boateng

Robben

Soldado

Nasil uctum ama :asd:

Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio Galatasaray bize ilginç bir teklif yaptı. Ama şu anda net bir şey söylemek istemiyorum. Transferin gerçekleşmesi için 3 tarafın da memnun olması gerekiyor. Fakat şu anda Wesley Sneijder'ın ikna edilmesi konusunda eksikler var" ifadesini kullandı.

Medya'nin uydurmasi sanirim Boateng. Ama gelirse de iyi olur diyecegim de mantikli dusunun kimin yerine neye gelebilir? Imkansiz. Melo var bosuna para odenmiyor ona. Ve Boateng yanilmiyorsam CL de oynadi.

sıkıntı yok kardiş melo CLde oynar boateng ligde nasıl olsa başkanda para bok :D

Olsun boateng'i sezon sonu alırız :asd:

Bu gözler bam'ı gördü ama hiç inanmazdım boateng fln beyin error veriyor :cool:

Bizim programlardan biraz daha farkli formatlarda olmasina karsin bazen telegol ile yarisacak duzeye dusuyorlar.

Hayir, asil anlamadigim futbolun F'sinden bahsetmeyenlerin, sirf Turkiye'ye transfer olabilme olasiligina karsi baslatiklari kampanya.

Cok kotu koyacak cok :asd:

Ben yine Sneijder'in bize gelecegini dusunmuyorum, fakat eger gerceklestirirsek olacaklari hayal edemiyorum.

Bu sezon fazla katki vermesini beklemiyorum, malum Inter'de kadro disi, dogru duzgun oynamiyor fakat toparlanmis, hirsi ve isiran bir Sneijder esliginde ambargo koyacagiz :D

Sari-Kirmizi forma esliginde yollayacagi fuzeleri gormek istiyorum.

Aslinda Sneijder'in sonbahardan bu yana oynamamis olmasini avantaj olarak goruyorum. Son senelerde sezon basina 60-70 mac oynuyordu. Vucut ve kaslar iyice dinlendi. Ozellikle gelecek sezon parcalar ortaligi.

boateng

sneijder

dzeko

a.cole

toure

rüya takım budur bu kadroyu heralde hiç göremeyiz

arkadas, 34cimbom34 niye paylasiyosunuz burda? adamin bisey bildigi yok, vallaha yok ya. :o

arroyo haberini 28 aralık'ta

cris'in ayrıacağı haberini 28 aralık'ta

sneijder ile ilgilendiğimiz haberini 2 ocak'ta

sneijder'in takımı ile anlaştığımız haberini de 7 ocak'ta vermiştir.

Simdi Sneijder, sezon sonu Boateng. Bence muthis olur Melo gelecek sezon zaten takimda kalmaz, 30 yasini geçiyor ve performansi düsüste, Boateng Sneijder Selçuk uçurur takimi, Burak her türlü gol krali olur senelerce..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt