Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sonunda myc alıcam sabır hadi olum geliyorsan gel :ayatollah:

Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio Galatasaray bize ilginç bir teklif yaptı. Ama şu anda net bir şey söylemek istemiyorum. Transferin gerçekleşmesi için 3 tarafın da memnun olması gerekiyor. Fakat şu anda WesleySneijder'ın ikna edilmesi konusunda eksikler var" ifadesini kullandı.

Başkan onayladı, O kim oluyor ? Sniejder fanı olsa gerek !

arroyo haberini 28 aralık'ta

cris'in ayrıacağı haberini 28 aralık'ta

sneijder ile ilgilendiğimiz haberini 2 ocak'ta

sneijder'in takımı ile anlaştığımız haberini de 7 ocak'ta vermiştir.

tek yaptığı haber sitelerini ve medyayı takip edip hepsini harmanlayıp mantıklı olanı yazmak şansı yaver gidiyor.Haber düşmeden önce yazdığını görmedim hiç bir haber düşüyor medyaya ondan sonra yazıyor hemen.Neymiş crisi bilmiş Cris geliyor demedi fransadan dedi diye bildi oldu zaten stoper alacağın 2 lig var ya fransa ya italya az mantıklı düşünün.Emekliyim diyor yazdıkları hiç emekli biri gibi değil.

ünal aysalı çıldırtmayın gider messiyi alır:lol:

aci ama gercek olan tek sey; sneijder bizi kullaniyo.

bak gorun. diger kulupler uyansin vs

nah gelir sneijder galatasaray'a. :o

İngiltere'de Sneijder'ın son kararını vermeden önce menejerinden İngiltere'den takım bulmasını istediği yazılıp çiziliyor. Bülent Tulun'un söylediklerine bakılırsa biz transferde tamamen Sneijder'e yoğunlaşmış durumdayız. Sneijder ise Galatasaray'ı son tercih olarak görüyor, oyalıyor gibi geldi bana. Ki bunda darılıp küsecek bir şey de yok, o seviyede bir oyuncunun hayallerini Türkiye Liginin süslemesini bekleyemeyiz. O yüzden bence bu iş yarın oldu oldu, gelmeye niyetli adam haftalarca düşünmeye ihtiyaç duymaz. Bu noktada Boateng de Sneijder'ın kararını vermesini hızlandıracak bir hamle olabilir, yoksa CL'de oynayamayacak bir oyuncuya 15 milyonluk bir yatırım yapacağımızı ben de düşünmüyorum.ası

Edit: Aha bu da İngiltere basınındaki haberlere kaynak: Wesley Sneijder wants Premier League big guns to hijack Galatasaray move | Mail Online

Seneye bu kadro :

Muslera Hamit Semih Tasçi Carlinhos Selçuk Boateng Sneijder Ambrabat Frei Burak.

Yemin ediyorum burda belli başlı kişiler var. Sürekli olumsuz yazıp milletin sevincini kırıyorlar. Kaç gündür bu böyle. Hepsinin ismini aldım tek tek yorumlarını inceliyorum hep nerde olumsuz yorum varsa bunlar içinde.. Yapmayın etmeyin saçma sapan duyumcuları buraya taşıyıp milleti ne sevindirin ne de üzün.. İlk defa duyulan kaç tane duyumcunun tweeti paylaşıldı burda. Daha dün akşam Şeref Aydın inanmayın duyumculara dedi

İngiltere'de Sneijder'ın son kararını vermeden önce menejerinden İngiltere'den takım bulmasını istediği yazılıp çiziliyor. Bülent Tulun'un söylediklerine bakılırsa biz transferde tamamen Sneijder'e yoğunlaşmış durumdayız. Sneijder ise Galatasaray'ı son tercih olarak görüyor, oyalıyor gibi geldi bana. Ki bunda darılıp küsecek bir şey de yok, o seviyede bir oyuncunun hayallerini Türkiye Liginin süslemesini bekleyemeyiz. O yüzden bence bu iş yarın oldu oldu, gelmeye niyetli adam haftalarca düşünmeye ihtiyaç duymaz. bu noktada Boateng de Sneijder'ın kararını vermesini hızlandıracak bir hamle olabilir, yoksa CL'de oynayamayacak bir oyuncuya 15 milyonluk bir yatırım yapacağımızı ben de düşünmüyorum.

4 gun boyle bı transfer için normal bı surec hattta az bıle

Evet Totemciler tekrar hortladı:lol:

Boateng'le Sneijder'in birlikte gelmesi imkansız şu şartlarda. Belki Eboue satılıp Hamit sağ beke geçerse olabilir. (4-3-1-2)

Yoksa Boateng Melo'nun yerine koyulacak bir oyuncu değil bence de çok ofansif kalır.

Boateng tempolu bir oyuncu bana göre özellikle Türkiye'de ön libero için fazla bir adam bile.. Tabi Melo'daki kesiciliği bulman zor ama çoğu takımı bu isimlerle kendi yarı sahasından çıkarmazsın. Ben geleceğin sanmııyorum zaten ama tutki öyle bir ihtimal var diyelim, sene sonu Melo'yu zaten göndeririz, Eboue'de varsa teklif ilk yarıki performansına bakılarak yollanabilir bana göre. Orta sahayı Selçuk - Yekta - Boateng - Hamit üçlüsüyle çok rahat götürürsün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt