Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder gelrise, calinacak sarki belli :asd:

"Tulpen uit amsterdam"

(Amsterdam'dan laleler..)

[video=youtube;85U-77_5lWk]https://www.youtube.com/watch?v=85U-77_5lWk[/video]

Robben , BAyern'de gol atdina bunu cogunlukal caliyorlardi bazen :D

[video=youtube;xaueD8aSGeM]https://www.youtube.com/watch?v=xaueD8aSGeM[/video]

Amrabat Welcome to Galatasaray yazmış twitterdan sonra silmiş diyolar bunun astarı varmı ?

bu antulular forumu deli gibi takip ediyor gençlerrr ,alıntı falan yapıyorlar,kuşlar.

ne alaka ya?

olm hangi sevincten bahsediyosun? soyle de bizde sevinelim? ben herhangi bi ciddi kaynaktan olumlu haber goremiyorum?

durduk yerde sevinen taraftarlar var, asil yarin uzuleceksiniz siz.

Olumsuzculardan biri atladı bile :D Senin danışmanın çıktı açıkladı bugün şuan süreç olumlu Sneijder pozitif 24 saat sonra belli olacak diye.. Klübün kapa açıklama yapmış.. Sana mı inanıyım onlara mı ? Milletin sevindiğini gayette iyi biliyorsunuz..

Yarın üzülecek olanda biziz sevinecek olanda biziz..

Sneijder aciklanirsa GSC'deki butun caze ve ihrac yiyenler affedilsin :D

Boateng tempolu bir oyuncu bana göre özellikle Türkiye'de ön libero için fazla bir adam bile.. Tabi Melo'daki kesiciliği bulman zor ama çoğu takımı bu isimlerle kendi yarı sahasından çıkarmazsın. Ben geleceğin sanmııyorum zaten ama tutki öyle bir ihtimal var diyelim, sene sonu Melo'yu zaten göndeririz, Eboue'de varsa teklif ilk yarıki performansına bakılarak yollanabilir bana göre. Orta sahayı Selçuk - Yekta - Boateng - Hamit üçlüsüyle çok rahat götürürsün.

dostum tr ligi'ni Yekta Selçuk ikilisi de götürür problem değil ama avrupa için Boateng önlibero'da zayıf kalır. Ofansif yönü çok üst düzey bir adam kesinlikle, zaten onu önliberoya hapsetmek de bence çok dpğru olmaz. dediğim gibi ihtimal vermiyorum ama olur da Eboue falan ayrılıp Hamit sağ beke geçerse şöyle bir ortasaha olabilir.

-------------------------------------Melo---------------------------------------------

---------------------Boateng-------------------Selçuk-----------------------------

-----------------------------------Sneijder-------------------------------------------

Hamit'le Riera'nın hem bek hem kanat gibi oynaması lazım tabi, gerçi Boateng çizgiye inmeyi de seven bir oyuncu sürati de var baya iş yapar bu ortasaha.

Herseyi kaynak gosterin ama dailymail'i gostermeyin. Ingiltere'nin en igrenc gazetelerinden. Fotomac bile bunun yaninda saygin kalir.

,,Rahat olun panpalar.."

%25C3%25BCnal-aysal_290145.jpg

Olumsuzculardan biri atladı bile :D Senin danışmanın çıktı açıkladı bugün şuan süreç olumlu Sneijder pozitif 24 saat sonra belli olacak diye.. Klübün kapa açıklama yapmış.. Sana mı inanıyım onlara mı ? Milletin sevindiğini gayette iyi biliyorsunuz..

Yarın üzülecek olanda biziz sevinecek olanda biziz..

eyvallah sampiyon, ben sesimi kestim.

uzulecek olan sizlersiniz nasilsa. :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt