Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ulan biz fmde alamıyoruz boatengi sneijderi

yöneticilerden biri çıkıp bişey dese bari.. tulun denen kolpaya güvenmiyorum.. hoş o transfer olumsuz olacak olsa ona açıklatmazlardı ya.. neyse..

sneijder simarik, egoist biridir. kompleksli biri.

bizi bosuna bekletmiyo emin ol. akilli biridir, bi plani vardir bunun. galatasaray'a gelmez.

Gardas sen ne ayaksin cidden? Dun baskanin eski karisiyla ilgili soylediklerin bugun bunlar? Kendine ceki duzen versen ha biraz?

Biz taraftar olarak bir oyuncuya saplanıp kalabiliriz ama yönetim kalmamalı. Bülent Tulun'un açıklamaları kaygı verici bu nedenle. Olmazsa o zaman düşünürüz gibi bir yaklaşım bu işi profesyonel olarak yapan ve bu işten para kazanan adamlara yakışmıyor. Umarım transfer son gününe kadar Sneijder'la uğraşıp da Batalla'ya kalmayız, bir B planımız mevcuttur.

"GS Adrian İlie'yi aldıktan sonra Fb kardeşi Sabunu almıstı. Simdide gidip Sneijder' in kardeşini almasınlar la. Adam neticede futbolcu"

:asd:

Severiz biz Hollandayi :ayatollah:

BavariaGirls2.jpg

Ekli dosyalar

• BavariaGirls2.webp
    BavariaGirls2.webp
    37 KB · Görüntüleme: 177

adminlerr, senjder gelirseee forumu konuklaraa kapatınn 1-2 saat.

üye olunn arkadaşş.. yancılık yapmarınn :lol:

beyler, durum vahim :sad007:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Antusa - 10.01.2013 18:43[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

radyospor´da inter sportif direktoru sneijder´in ikna edilmesinde sorun var dedi. ya transfer falan istemiyorum su adam gs´ye gitmesin gercekten psikolojik olarak tum mac seyretme hevesimi kaybederim bu sezon biter. [/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt