Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti

Son 1 saattir yokum, var mı yeni bir gelişme ?

Sent from my iPad using Tapatalk

Cevap: Transfer Nöbeti

207730_513927891980660_1847728964_n.jpg

gulselam_imza_gs_600_BE8QO.jpg

adam standartını koruyor :D

Transfer Nöbeti

birak ya. allah askina ben sadece gercekleri konusmaya calisiyorum.

sustum ama, yarin gorurum ben senol beyi. emin olun bende cok sevinecem sneijder transferine.

Ben sanki Sneijder gelecek mi diyorum. Yorunlarimi okudun mu? Tam tersi, burdaki renkdaslari uyarıyorum. Fazla gaza gelipte transfer yattığında hayal kırıklığı yaşamamak icin. Sen ise her defasında kesin bilgimiz gibi " yok gelmeyecek " veya " başka takımlar isterse nah gelir Galatasaray'a " gibi cümleler kullanıyorsun...

Sneijderman :ayatollah:

Italya'nin en cok takip edilen sitelerinden Calciomercato'ya göre Sneijder yarin Istanbul'a geliyor.

Sneijder gelmezse ben giderim italyaya akıllı olsun :asd:

la olm sakin olun biraz yav. seyircilere niye malzeme veriyorsunuz siz :D

bakiniz, melih abi, seref aydin, irmak kazuk 'bitti' desin,

iste ozaman sevinirim, umutlanirim. ama arkadaslar yapmayin nolur, ortalikta ciddi bisey yokken havalardasiniz? adamin beri amrabat'in fotosoplu resmini koyar, yine havada ucarsiniz..

just be a little bit realistic guys

iste ozaman sevinirim, umutlanirim. ama arkadaslar yapmayin nolur, ortalikta ciddi bisey yokken havalardasiniz? adamin beri amrabat'in fotosoplu resmini koyar, yine havada ucarsiniz..

Melih abi bitti dedi

sneijder -> spiderman

selcuk -> nisanci..

orumcek adam topala soyluyor..ama olsa olsa, sinek olur

34cimbom34 ‏@34cimbom34 SON DAKİKA: sneijder transferinde imzaların atıldığına dair bazı gelişmeler var araştırıyorum

34cimbom34 ‏@34cimbom34

benim aldığım bilgi bu yönde sneijder transferi gerçekleşmiştir dendi bende açıkladım bekleyeceğiz

34cimbom34 ‏@34cimbom34

2 kişiden teyitlidir. söyledikleri şeyler aynı bu iş bitti Sneijder Galatasaray'da

Benim için bu transfer bitmiştir. Bu arkadaş herkesten daha iyi biliyor Galatasarayın işini

realist olmaya calisiyom.

gecen sene shaqiri, podolski, luis fabiano vs ayni seyler oldu.

belkide hollandali oldugum icin, bukadar negatif dusunuyorumdur.

realistlikmi? oyuncuyaaa sallıyosunnn egoist cart curt. adam son 2 transferinden 1 ini yapacak düşünmesi- başka ülkeye gideceği için araştırması karar vermesi olumlu veya olumsuz olarak normall..

iyide orda çekiştiğin kulupler vardı, burda yok bizden iyi teklif veren. yaa interde kalır-ya bize gelir..

tottneham-liverpool gibi şpl 3 senede 1 gören takıma gitmeyi niye heves etsin.. ya yerinde kalır ya gelir..

beyler, durum vahim :sad007:

[TABLE="class: tablodis"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"]Antusa - 10.01.2013 18:43[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: tablodisbeyaz"]

[TR="class: tr32"]

[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

radyospor´da inter sportif direktoru sneijder´in ikna edilmesinde sorun var dedi. ya transfer falan istemiyorum su adam gs´ye gitmesin gercekten psikolojik olarak tum mac seyretme hevesimi kaybederim bu sezon biter.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Sorun var degil bazi eksiklikler var dedi. Kimse bizim verdigimiz rakami vermek degil yanina bile yaklasamiyor. Tottenham dahil. Rahat olun, eleman bizde.

gelirse selcuk, artik hollanda maclarina degisik bakariz :P

Melih Şabanoğlu 2 gündür bitti diyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt