Ömer Yasin
Parçalı Üye
- 9 Ocak 2012
- 2.639
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bakiniz, melih abi, seref aydin, irmak kazuk 'bitti' desin,
iste ozaman sevinirim, umutlanirim. ama arkadaslar yapmayin nolur, ortalikta ciddi bisey yokken havalardasiniz? adamin beri amrabat'in fotosoplu resmini koyar, yine havada ucarsiniz..
just be a little bit realistic guys

realistlikmi? oyuncuyaaa sallıyosunnn egoist cart curt. adam son 2 transferinden 1 ini yapacak düşünmesi- başka ülkeye gideceği için araştırması karar vermesi olumlu veya olumsuz olarak normall..
iyide orda çekiştiğin kulupler vardı, burda yok bizden iyi teklif veren. yaa interde kalır-ya bize gelir..
tottneham-liverpool gibi şpl 3 senede 1 gören takıma gitmeyi niye heves etsin.. ya yerinde kalır ya gelir..
34cimbom34 @34cimbom34 SON DAKİKA: sneijder transferinde imzaların atıldığına dair bazı gelişmeler var araştırıyorum
34cimbom34 @34cimbom34
benim aldığım bilgi bu yönde sneijder transferi gerçekleşmiştir dendi bende açıkladım bekleyeceğiz
34cimbom34 @34cimbom34
2 kişiden teyitlidir. söyledikleri şeyler aynı bu iş bitti Sneijder Galatasaray'da
Benim için bu transfer bitmiştir. Bu arkadaş herkesten daha iyi biliyor Galatasarayın işini
bakiniz, melih abi, seref aydin, irmak kazuk 'bitti' desin,
iste ozaman sevinirim, umutlanirim. ama arkadaslar yapmayin nolur, ortalikta ciddi bisey yokken havalardasiniz? adamin beri amrabat'in fotosoplu resmini koyar, yine havada ucarsiniz..
just be a little bit realistic guys
Yollarına kar mı yağdı
Gelmedin nazlı nazlı
Gelmedin leyli leyli
Gelmedin
:Z5:
gelirse selcuk, artik hollanda maclarina degisik bakariz![]()
ikinci bomba prince boateng 15 m... bonservis deniyor...
Kaynak mynetmiş. ilginc...
ikinci bomba prince boateng 15 m... bonservis deniyor...
Kaynak mynetmiş. ilginc...
Moratti: "We had a meeting with Galatasaray the other day which went well‚ now it´s up to the player."
Moratti: cinconla görüsme iyi gitti‚ artik karar oyuncuda.![]()
Insallah Sneijder gelmez ya bunu kaldiramayiz artik bu dönemde. Hem sportif olarak hem piskologik olarak düseriz yaristan. Seneye de oturmus kadroyla yine cincon favori olur.
Bonservis 8 milyon Euro gibi konuşuluyor‚ ne kadar doğru bilmiyorum... Ki bence 15 milyon ve aşağısı Sneijder için kabul edilebilir bir değerdir.
Kuyt bizdeyken‚ Sneijder´i GS alıyorsa bu yönetimin de bu hocanın da vizyonundan şüphe edilir artık...
ingilizcesi olanlar kuyta twitt‚ mail göndersin. söylesin sneijdere gelmesin cincona
6S´li kılığına girip twitterdan olumsuz şeyler mi yazsak ? Eşini taciz mi etsek
[TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Adminlerden ricam gs ve sneıjder başlıklarını kaldırmaları. Bu bizi ilgilendirmez ve kendi takımımızdan çok bu konulara daldık. Lütfen tüm gs ve sneıjder başlıklarını silin.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Bu adam gelmemeli 6s´ye.. Psikolojik olarak biteriz..
radyospor´da inter sportif direktoru sneijder´in ikna edilmesinde sorun var dedi. ya transfer falan istemiyorum su adam gs´ye gitmesin gercekten psikolojik olarak tum mac seyretme hevesimi kaybederim bu sezon biter.