Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BAMtGjuCMAAV9BS.jpg:large

:D

,

nenede beşiktaştaydı demişti bu mall

İngiltere'de Sneijder'ın son kararını vermeden önce menejerinden İngiltere'den takım bulmasını istediği yazılıp çiziliyor. Bülent Tulun'un söylediklerine bakılırsa biz transferde tamamen Sneijder'e yoğunlaşmış durumdayız. Sneijder ise Galatasaray'ı son tercih olarak görüyor, oyalıyor gibi geldi bana. Ki bunda darılıp küsecek bir şey de yok, o seviyede bir oyuncunun hayallerini Türkiye Liginin süslemesini bekleyemeyiz. O yüzden bence bu iş yarın oldu oldu, gelmeye niyetli adam haftalarca düşünmeye ihtiyaç duymaz. Bu noktada Boateng de Sneijder'ın kararını vermesini hızlandıracak bir hamle olabilir, yoksa CL'de oynayamayacak bir oyuncuya 15 milyonluk bir yatırım yapacağımızı ben de düşünmüyorum.ası

Edit: Aha bu da İngiltere basınındaki haberlere kaynak: Wesley Sneijder wants Premier League big guns to hijack Galatasaray move | Mail Online

Evet dogru burada da ayni (Hollanda) resmen butun media birlik olmus Wesley'i Ingiltereye pazarliyorlar alici ciksin diye ... Hatta para'nin onemli olmadigini da 31-Ocak tarihine kadar bir alicisi cikmaz ise Galatasarayin teklifini kabul edecegini yaziyorlar.

Bülent Tulun: Biz İnter klubü ile anlaştık,son söz Schneider'de,24 saat içinde fikrini söyleyecekmiş.....

Yarın son durum belli olur,bu gece bir şey beklemeyin,yarın Cuma hayırlı gün....

ntvspor allah sizin ..... versin.Sneijderi alacağız diye adamlar üşenmemiş son 5 sezonun araştırmasını yapıp transfere çok para harcayıp nekadar para harcadığımızı yazmış .Olum su adam gelsin alayınız tutuşucaksınız.

1) Türk basını bir iddia ortaya atar.

2) Aynı iddia yabancı basına yansır, Türk basını kaynak gösterilerek.

3) Akabinde bu sefer Türk basını yabancı basını kaynak gösterir, "biz demiştik." diye.

Transfer dönemlerindeki şu döngüye hayranım. İki taraf da birbirini kaynak gösteriyor, iki taraf da kaynaksız atmamış oluyor, oh ne ala.

Bu "Sneijder %99 bitti.", "Sneijder yarın öğlen İstanbul'da." haberleri de biraz bu çeşit maalesef. :o

Ge-Le-Cek

İnanıyorum.:b5:

Yarin, hersey netlesir. berki süpriz olur da bu aksam/gece birseyler olabilir.

UYMAK YOK, NÖBETCILERRRR

Galatasarayda transfer perşembe geceleri başlar cuma biter aklınızda olsun hani :asd:

[video=youtube;WeBqNOkFENk]https://www.youtube.com/watch?v=WeBqNOkFENk[/video] ben hala RONALDİNHO diyorum abi yaşı belkii var ama bize level attırırır hemde fazlasıyla 2 yıl oynar rahtça niye terimle yönetim bu adamın üstüne gitmiyo anlamış değilim

cok dogru bı yaklasım nerdeydınsen bız bunu nıye akıl edemedık

bundan sonra Fener bizim maclarda it gibi tirsacak , CL'de tutr atlamasak bile sunu bilmek yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt