Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hollanda dan baya baski varsa gelmez veya son anda baska bir takim almak istemesze elit liglerden ancak o zaman gelir bize gibi sanki. hollanda basini,antrenörler ve bir cok eski oyuncular bize gitmemesi icin uyariyormus .kariyeri acisindan iyi olmaszmis.

Gelmez demiyorum geleceğine inancım tam ama olur da bu transfer yatarsa yaşayacağım hayal kırıklığının boyutu hiç te ufak sayılmaz... Gerçi çoğumuz için durum böyle. İşte o zaman suçu gerçekten yönetime atabilirim. Sebebi transferin gerçekleşmemesinden onları sorumlu tutuşum değil. Aklımızda fikrimizde Sneijder yokken tutup bunu söyleyip, milleti heyecanlandırıp ondan sonra ağzımızı havada bıraktılar diye. Ama yine de böyle bir şey olacağını sanmıyorum.

İyimserliğimi korumak istiyorum.

Lan ocagın sonuna gelecekse gelmesin

bu kadar nazlanan adamdan hayır gelmez, gelmiyorsan gelme be sneider, sanki gideceğin klüp Galatasaraydan daha büyük olacak:mad:

Transfer Nöbeti

Kimse 31 Ocak'a kadar beklemez...

Öyle birşey olursa zaten olumsuzun deyip, alternatiflere yönelirler...

Transferin son gunü gelen adam 1 ayda ısınır takıma...

Sent from my iPad using Tapatalk

Can İpekçi kim la? Cemil ile bir akrabalığı varmı?

Bundan sonra bosa gecen hergün bizim aleyhimize olur. Yarin geldi geldi, yoksa bu is yatar bencede

----------muslera---

-eboue--danny( yerli????)--semih--riera---

----hamit---melo--selçuk--

----------snejder-------xxx???----

-----------burak------

umut yazmayın oraya... kanatsız olunurmu laaa... yabancıda yazamazsınınz türkiye için... amarabat-elmander yedek. ujfa dönünceye kadar..

baros gitmedi hala???

Hoca kanatlardan istedigi verimi alamadigi icin cift forvetli sistemden vazgecmeyebilir. O zaman soyle bir sistemle oynariz: (4-4-2 Diamond)

----------------Muslera----------------

Eboue--------Semih--Dany------Carlinhos

-----------------Melo--------------------

-------Hamit---------------Selcuk

---------------Sneijder-----------------

--------Burak------------Umut---------

kafasindaki sistem bu ama tek forvete oynamasi gerektigi zamanlarda da su sekilde oynar: (4-2-3-1)

----------------Muslera----------------

Eboue--------Semih--Dany------Carlinhos

---------------Melo----Selcuk-------------------

-Hamit-----------Sneijder----------Amrabat(Riera)

-------------------Burak-------------------

gelişmelerden bahsedermisiniz renkdaşlar finallere çalışıyorum uzak kaldık

Yav arkadaş valla millet kafayı yedi ya :asd: Bülent Tulun dedi 24 saat sonra belli olacak diye.. Adam 24 gün demedi ki Ocak ayını Sneijder için ayıralım. Saçma bi duyumcuya inanıpta harap etmeyin kendinizi.. Hem Sneijder olumsuz olsa bu kadar beklemezdik mutlaka reddederdi.. Demek ki son rütuşlardayız

benden aynen böyle düşünüyorum

Tabi inter ücretinde indirim yapsın diye bizi koz olarak kullanmak da istemiş olabilir...

Sent from my iPad using Tapatalk

indirim yapması için öyle bişey yapmasına gerek yokki. oyuncu gitmedikten sonra ... ike ödeyecekler..

burda önemlisi oyuncu. türkiye aklında yoksa açıkca söylenir veya başka kulup olsaa çokdan ortaya çıkar..

banada şu mantıklı gelmiyor.. başka kulup varsa teklif eder değilmi? bizide geri çevirir. başka kulup yok. kalıp devam etmekmi yoksa gelip burda oynamakmı??

Transfer konusunda fotomaça inanırım lig tv ye inanmaam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt