Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

senjder gelirse herkes sevinirken ben ona küfür edicem... :)

uleee iş güç yapamaz hala geldimmm:lol:

Anlayan söylesin foto montajmı?

İşletimi İstanbul Menkul Kıymetler Borsası (İMKB) Kotasyon Müdürlüğü-KAP İşletim Birimi tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 550'yi aşkın şirketi ve 2500'ü aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır.

7/24 deniyor.

:D:asd::):o:eek::(:sad007:

Kadir Çetinçalı ‏@kadircetincali

Gelen haberler olumlu, başka bir isim oysa şimdiye çoktan bitti derdim ama biraz riske gireyim, Sneijder Galata.............. d............

beyler bu adam yazmissa bitti bence bu transfer

bence bu yazanlarin bir cogu hic bir sey bilmiyordur.Neden bu kaniya vardim,cunki hic biri su ana kadar bir detay veremediler.hepsi sali ne aciklandiysa onu soyluyorlar.

Selamın Aleyküm arkadaşlar

hepinize hayırlı nöbetler dilerim

İnşaAllah beklediğimiz transfer bu gece açıklanır

yaklaşık 3-4 saat dışarıdaydım gelişmeleri kısaca özetleyebilir misiniz mümkünse ???

ben çıkıyorum..

yeterr evimize gidemiyokkkk yahuu..

snejder gelirseee bekletinnn birazzz çay filan söyleyin. beni sorar şimdi yokum diye gitmesinn..:D

hadi iyi nöbetlerr

Herşeyi geçtim bizim başkanın İnter başkanı ile önceden planlanan görüşmesini ve italyada olduğu duyan milan başkanının bizim başkanı ofise çay içmeye davet etmesi beni acayip gururlandı lan. Varsın şinaydır istemiyorsa gelmesin bu saatten sonra bu hava bana yeter 5-6 ay :f

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt