Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sneijder'i birakin, Adriana Lima'yi transfer edelim.

429_adriana-lima-hot.jpg

oyşşş, hem bizi de tutuyormuş

Hotspur Belhanda'ya talip olmus -The Guardian :lol:

fenerbahahahahahaahahahahahah

yarın ünal aysal buyuk bir pasta yaptıracakmış fatıh hocaya pastanın içinden taze porti çıkcakmış:)

antudan [TABLE="width: 298"]

[TR]

[TD]
bos.gif

"selçuk şahin şinayder eşleşmesi güzel olacak bakalım kim ağır basacak "

kuslar bile makara yapar oldu[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

yanlis hatirlamiyorsam Assaidiyi getirmekisteyen bu adamdegilmiydi.yani boyle haberler cikmiyormyuydu?

Kulislerde konusulan o ki, Assaidi'nin gelmesini Bulent Tulun baltalamis. Onceden de belirttim, Bulent Tulun pek sevilen bir kisilik degil camiada. Baskan da bunun farkinda. Bunu bile bile, ve daha cok tepki alacagini goz onunde tutarak ona basin aciklamasi yaptirmaz %99 ihtimal ve 24 saat konularini aciklartmaz gibi geldi. Tabii mantik yurutme bunlarin hepsi.

Bülent Tulun:çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu taam mı. şimdi meselam SJNEIDER olayını çok garıştırdılar. ha, aralarında bi' fark galdı, o fargınan çok güzel oldu.meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. ha, nasıl garışamaz,ben bu şekır YORUMLARIM bu bayan şekır YORUMLAR bu şekır YORUMLAR. ha hiç kimse kimseye karışmaya bi' hakkı yok, özgürlüğü bidir.ha başKANIM , gurban olduğum KAP A BILDIRMIS OLABILIR SJNEIDER BIZE gelebilir amma lakin ki öyle değildir.eyorllamam (yorumlamam?) bu gaddar. hadi hayırrı işler.

Gerci Assaidi'nin Liverpool'daki performansina bakinca cok da kotu yapmis diyemiyorum. Umut Bulut'un transferini de bitiren oymus. Bilinen tek olumlu hareketleri bunlar zaten :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt