Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bir konuda eminim, Schalke bu adama istedigi parayi asla veremez, ancak indirim'e giderse ama Inter'de bile gitmedi.

Ayrica Tottenham Holtby'yi aldi, yani onu da gecin.. (Sezon sonuna olsada)

Huntlaar'a ne kadar veriyorlar benim bildiğim 8 m euro.

Alman kulüplerde para var.

Selcuk Ihsan;5706083[B' Alıntı:
biz buyuttuk abi yine gozumuzde gelismeleri. aslinda gelisme bile yokken[/B], biz twitterdan gelen sacma sapan haberlere inandik, inanmak istedik.

teklif gitmistir, inter kabul etmis olabilir, sneijder'de:'bilmiyorum, size donecem kisa zamanda' demistir.

yarinda ne olacagi belli iste.

Gelişme mi yok. Bütün dünya öğrendi. Başkanlar konuştu. daha ne gelişmesi olsun.

Yarin bakin görün ilk olumsuz ve kesin haber NTVspor'dan gelecek son dakika olarak. Yahu simdiden bile fena oldum..

Abi bir şekilde totem yapalım. Yeni bir şey bulalım.

Arkadaş Sneijder bu ya boru değil. 2-3 gün sürmesi normal.

sneıjder transferı oyle zamana yayılacak bı transfer degıl

benim transferde aklıma takılan tek bir şey var takımlar hazırlık kampına daha yeni başlamışken transfer olcak oyuncu antrenmana çıkmaz benim bildiğim sneijder intere kalmak istiyor fikri oluştu kafamda

aynen benimde adam hala antremanlara katılıyor benim bildiğim adam transfer görüşmesi yapıyosa izin verilir

benim transferde aklıma takılan tek bir şey var takımlar hazırlık kampına daha yeni başlamışken transfer olcak oyuncu antrenmana çıkmaz benim bildiğim sneijder intere kalmak istiyor fikri oluştu kafamda

Oyle birsey olsaydi "hayir" derdi bize.. Bukadar beklemezdi.

İnşallah sallıyodur :(

Ligtv muhabiri

Can İpekçi
‏@Can_ipekci

Arkadaslar Wesley Sneijder'in transfer sureci bana gore Ocak ayinin sonlarini bulur

Can İpekçi
@Can_ipekci

Galatsaray'in disinda Tottenham ve Schalke'nin de teklifleri var dolayisiyla daha su akar.

Can İpekçi ‏@Can_ipekci

Sneijder transferinde en sıkıntılı nokta oyuncunun menejerı Lerby!!!!

O konuda pek inanma. Şahsen tanıyorum kendisi en başta Fbli...

Ayrıca Ligtv de çalışan arkadaşlarım var ve onlarda herzaman net bilgiye ulaşamıyorlar.

Korkudan Sneijder'li kadro bile yapamıyoruz..

Herhalde böyle bir 24 saat kolay kolay yaşamayız bir daha....

Huntlaar'a ne kadar veriyorlar benim bildiğim 8 m euro.

Alman kulüplerde para var.

O kadar vermiyorlarda ama zaten Huntelaar'i bu yüzden birakacaklardi bi ara yanlis hatirlamiyorsam. Yani ikinci fazla maliyetli oyuncu biraz zor. Farfan'dan bile indirim istedi adamlar. Almanlarda bildiginiz gibi para yok o konuda, oyuncularin istediklerini karsilayamiyorlar, vergi fln var.

Ancak Bayern ve yavas yavas Dortmund.

O konuda pek inanma. Şahsen tanıyorum kendisi en başta Fbli...

Ayrıca Ligtv de çalışan arkadaşlarım var ve onlarda herzaman net bilgiye ulaşamıyorlar.

Can İpekçi GS'li, nikah şahitliğini bile Adnan Polat yapmış zamanında...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt