Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hupsq.jpg

Daha önce forumda verildi mi bilemiyorum ama böyle bir resmi çekilmiş Chadli'nin...

sana daha cok benzıyor bu eleman

menejerinin geçenlerde açıklaması vardı ş.l de ve her sene şampiyonluğa oynayan takıma gidecek die bize gelmezse QPR e hiç gitmez.

Kişisel fikrim Sneijder bizde abi..

Ünal Aysal'ın bu transferi yatarsa taraftarın ona olan güveni aleni bir şekilde düşer..

Artık o bu işi gurur meselesi yapmıştır..

Gerekirse der kardeşim al şu 2 milyon € 'yu açıktan imza bedeli olarak bir kez daha düşün..

Yani çok zor değil aslında internet çağında yaşıyoruz..

Sneijder'e diyeceğin tek şey..

''Seni şuanda milyonlarca Galatasaray taraftarı sabırsızlıkla bekliyor''.

Onlar için ne kadar özel olduğunun farkında değil misin?

Ne kaybedersin.

Tarzında bir konuşma yetecektir abi..

Hiçbir topçu Türkiye'de ki kadar sevilemez..

Biz başka bir milletiz..

yahu menejeri acikladi QPR i reddettik diye eeee

yaw arkadaş bazı arkadaşları hiç anlamıyorum. dün hepiniz uçuyordunuz. forma numarasına kadar burda tartışılıyordu. gündüz tulun açıklama yaptı.24 saat içinde belli olur dedi. ortada hiçbişey yokken şimdide gelmiyecek,gelmez,zaten gelmezdi vs.. yorumlar yapılıyor. arkadaş kendi kendinize umutlanıp sonrada umutsuz oluyorsunuz.

yalnız size birşey diyeim beyler bu lig tv olsun nontv olsun o kadar çakal varki olumsuz sonuçlanmasını bekleyen hemen olumsuz bişi olursa anında girecekler bak son dakikayı :mad::mad::mad:

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar Sneijder için Tottenham, PSG ve Anzhi hikaye..İngiliz ekibi OPR sadece devrede ama Galatasaray kadar avantajlı değil..

sırf epl diye bu kadar parayı ve şampiyonlar ligini reddediyorsa -ki ben bu yüzden olacağını sanmıyorum ama bir ihtimal olarak ele alalım- aptallığın babasını yapar.

nevzat nediyon aga ya. sneijder yakin mesaley yakin ile galatasaray daha avantajli ayni mi allahin askina. yapmayin boyle be.

Tottenham olsa neysede Qpr ne arkadaş düşünmeden gelmesi lazım

bir gelmesin o meşalelerin adresi belli zaten. Artık nasıl başa çıkar nevzat bilemem

yahu meşaleyi yakın diyosun sonra QPR diyosun meşaleden elim yandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt