Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

milliyetteki haberden başka birşeyler varmı ...

Galatasaray'ın uzun zamandır transfer etmek için uğraştığı Wesley Sneijder için bir çok iddia ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı ekibin Sneijder'i ikna etmeye çalıştığı haberlerinin ardı arkası kesilmiyorken İtalya'dan çok önemli bir iddia ortaya atıldı.

İtalya'nın önemli gazetelerinden Calciomercato'ya göre Sneijder yarin Istanbul'a geleceği iddia edildi. kaynak : milliyet

yahu millet sizinle dalga geciyor, geyik konusu olduk

birakin resmi aciklama bekleyin, herkes birsey otuyor iste

ben bırılerını keserım bu gıdısle ıyıce kafay bozdum

orjinal şeref mi beyler bi koklayıni tıklayın veya üçgen kesin.

Şeref başkan Baki'yi boşver Sneijder ne durumda

seref reıs sımdı cıkar sonra tekrar gırer

cıktı dıye bosuna edıtlemeyın

ya beyler tottenhama tercih etmez Anzhiyide tercih etmez diye korkmuyordunuz Fener malını mı tercih edecek etse bile:))..Fener neyle la..Avrupada bir gram hükmü olmayan bir takım,bu ülkede sadece çok büyük gazlaması var o kadar

Money money money must be funny?

Arkadaşlar bize gelirse para için gelicek, ezikler 1milyon euro yıllık fazla versin tamamdır şüpheniz olmasın...

agzi olan konusuyor yaa... bu kuslarin, eziklerin oyununa gelmeyin...

Bu arada burdaki kuslari da bir zahmet toplayin artik... fitne cikartmaktan baska yaptiklari yok.:mad:

fake mi hakiki mi/? :D

snejderin transfer hikayesi hamit altıntopun transferinden 1 gun önceye döndu resmen! çok iyi hatırlıyorum cimbom34 ve bunun gibi 1,2 kişi transfer bitti hamit gsde diyorlardı! forumda abi twitterda hamit fenere imza atmış! herkes öyle diyor hatta alıcağı ucreti bile yazıyorlard! hatta istanbula gelmiş fenerle imzalamak için diye haberler çıkıyordu! tıpkı şuan sinejder tothema gidiyo gibi, sadece şunu diyorum sinejderin tothema gitmesi için yıllık 9 milyo euroya yakın burut maaş önermesi gerekiyor! biraz kafayı çalıştırın böyle bir para sadece anzide var! sinejder yarın imzalar bize! herkesin piskolojisi bozulmuş! yatın uyuyun:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt