Çağlar Çelik
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 14.140
- 5
- 1.363
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu çakma mı gerçek mi aklım karıştı
Bu çakma mı gerçek mi aklım karıştı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçek olansın dimi?![]()
6 milyon euro kim alıyor?
Oyuncu gelmiyorsa,bu ülkeye gelmez.Galatasaray'a gelmeyen,fenere hiç gelmez.
Çok net.
Money money money must be funny?
Arkadaşlar bize gelirse para için gelicek, ezikler 1milyon euro yıllık fazla versin tamamdır şüpheniz olmasın...
Zaten Sneijder'in geleceğine inanan Polyana'dır.
Şu durumda o adamın bize gelmesi açıklanabilir bir şey değildi.
Ben artık yönetimin bu işi şov amaçlı yaptığını düşünmeye başladım. Amacı nedir bilmiyorum. Vizyonunu mu geniş tutmaya çalışıyor ?
Yahu Sneijder ile anlaşmadıysan niye borsaya bildiriyon hacı ? Burası Türkiye adamın kellesini koparırlar.
Saçma salak işler dönüyor. Sneijder bir gelmesin, ben buraları düşünemiyorum.
Ondan sonrada bu küfürleri kaldıramayıp Chadli dangalığına milyon dolarları saçarlar.
İşin dürüstcesi düşünmüyor değilim, ezikler de görüşüyodur şuan. Zarar marar adamların umrundaymış gibi konuşuyosunuz
Yıldırım Demirören zarar ettirdi de ne oldu? Adam Federasyon başkanı oldu, kendi paralarına da senet yaptırdı...
Azizin koltuğu tehlikede, şampiyonluk tehlikede die şike yapan adam, koltuğunu korumak için klubünü zarara uğratmaktan mı korkutucak?
Düşünsenize Galatasarayın elinden Sneijderi alırsa kazanacağı havayı? Fenerliler herşeyi unutur gerçeği bu...
Siz resmi siteyi bekleyin, ben gidip tv izleyeyim SNEİJDER HAYIRLI olsun...
İnanmayanlar mı yakında teşekkür eder, artık çok garanticiyim.
bide sahtesi mi var![]()
ondan baska kim boyle :-) gulumser?
Hayir, yakin zamanda hersey netlesir fln diyebilirdi mesela. Ama konusmalari gayet net.

Arkadaş bu adam özel işlerini halletmek için bekletiyorsa eyvallah. Ama yok ben 3 gün süre isterim, başka teklifleri beklerim, yok efendim başka teklif gelmezse ne yapalım el mahkum artık Galatasaray'a giderim havalarındaysa gelmesin. Sneijder değil şahı olsun Galatasaray'a gönülsüz gelen adamı ben istemem. Ha Sneijder i istemiyorum diyecek kadar kafasız değilim Sneijder bu. Ama bekletiş sebebi inşallah özel sebeplerdir. Bize zoraki gelecek adam gelmesin. Yönetim de yiyemeyeceği hıyarı soymasın artık bir zahmet.
snejderin transfer hikayesi hamit altıntopun transferinden 1 gun önceye döndu resmen! çok iyi hatırlıyorum cimbom34 ve bunun gibi 1,2 kişi transfer bitti hamit gsde diyorlardı! forumda abi twitterda hamit fenere imza atmış! herkes öyle diyor hatta alıcağı ucreti bile yazıyorlard! hatta istanbula gelmiş fenerle imzalamak için diye haberler çıkıyordu! tıpkı şuan sinejder tothema gidiyo gibi, sadece şunu diyorum sinejderin tothema gitmesi için yıllık 9 milyo euroya yakın burut maaş önermesi gerekiyor! biraz kafayı çalıştırın böyle bir para sadece anzide var! sinejder yarın imzalar bize! herkesin piskolojisi bozulmuş! yatın uyuyun![]()