Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ceyhunda satın alma opsiyonu varmıymış?

Yalnız ben dün uyuyamadım her an telefona baktım falan acaba bir şey olmuş mudur diye lanet olsun artık bitsin bu transfer.

surda cumaya ne kaldi..1 saat 15 dakka.

cuma ola hayir ola..

Uzadikca bu tip haberlere, dedikodulara alisacaksiniz. Resmi aciklamayi beklemek en dogrusu. Karar bekleniyor iste. Herkes aynisini söylüyor.

Markete gittim totem için portakal suyu alacaktım yanlışlıkla mandila suyu almışım. Sanırım Gelmeyecek :Z5:

o degılde harbıden hamıt altıntopun ıranlı cakal menejerı vardı bu lerby mıdır nedır aynısı aynı taktıkle ılerlıyor ama olsun sonu guzel olsun da

Muslera falan da KAP'tan baya sonra gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. O dönemde de Lauro falan mı neler çıkmıştı. En iyisi sabırla beklemek.

bu arkadas gercek mi :asd: en cok hangi sitelerde gezersen, onunla ilgili reklam cikar karsina..

Abi gerçek mi şaka mı kalbini kırarak söylerim üzdürme kendini... Şimdiye kadar kimseye bir saygısızlık yapmadım ama gerektiğinde bir saniye bile düşünmem şimdiden uyariyim

İnsan gibi açıklıcaksanız birşeyi dinliyorum, reklamlarla pek birşey bilmediğimi açıkladım ama bu sadece bende olmuyor bildiğim kadarıyla... Ha sadece bende oluyorsa söleyin pcyi kırıyım

[TABLE="class: tweet"]

[TR="class: tweet-header"]

[TD="class: user-info"]Barış Tolga Kurt ๘۩ @baristolgakurt [/TD]

[TD="class: timestamp"]2 dakika [/TD]

[/TR]

[TR="class: tweet-container"]

[TD="class: tweet-content, colspan: 2"]Görüsme tamamlandi. Rahatca uyuyabilirsiniz Sneijder bitmis beyler :(((

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Yahu şu ziyaretçilerden kuş tayfasında olanlar bi çıkın site kasmaya başladı arkadaş :asd:

ya " ben demiştim yeaaaaaaaaaa" demek için ya da

cGhvdG9zL3JlZ2lzdGVyZWRfcGhvdG9zLzM3MTgtYmlyLXNleS1vbGFjYWdpLXlvay1hbWEtaW5zYW4tYmVrbGl5b3ItaXN0ZS0tLXBpa2EuanBn.jpg

Ya bukadar bilgi kirligi ben daha görmedim bir transferde. insan ne düsüncegini bilemiyor :SS:

beyin durdu benimde yavas yavas. ne zormus bu nöbet olayi be

Ama bu transfer olmasa cogu kisinin güvendigi kisilerin 100de 99% cok pis küfür yeme olasiligi var galiba forumca

Transfer Nöbeti

Yarın aksam da bu saatlerde aynı seyleri konusuyor olursak benden bu kadar.

(Kendini avutmaya calısıyor)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt