Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

BARzbgpCMAQxuLf.jpg

Berk Özkaya hakkinda sunu diyebilirim. Kendisi kaynagi direk Adnan Öztürk'ün oldugunu söylemisti ve bir kac kez yanildigi da oldu acikcasi. Mesela Melo cuma'ya kadar gelir dedi, ama olmadi. Bi ara forumu birakacakti tepki yüzünden, ama geri dönmüs iste. Bu kez daha da emin.

Berk Özkaya hakkinda sunu diyebilirim. Kendisi kaynagi direk Adnan Öztürk'ün oldugunu söylemisti ve bir kac kez yanildigi da oldu acikcasi. Mesela Melo cuma'ya kadar gelir dedi, ama olmadi. Bi ara forumu birakacakti tepki yüzünden, ama geri dönmüs iste. Bu kez daha da emin.

Sonuçta Melo geldiğine göre yanılmamış :)

Susmayın beyler sizi okuyorum devam

Hocam dediğim gibi o fener reklamı değil uçak firmasının reklamı. Adminler oturup reklam filtreleyemez ya. Birde şöyle birşey var google senin tarayıcında bir ajan bırakıyor(bu kötü anlamda değil) senin aramaların vs hep bir yerde depolanıyor ve ona göre veritabanından uygun veri çekiliyor. Atıyorum sen uçak bileti diye aramışsındır googlede. Yapay zeka sana uygun olabileceği kampanyaları reklam bölümünden gönderir. Bunun için bir şey yapamazsın

Sadece bende gözüküyor yani o reklam yanlış mı anladım? Ne yapmam lazım o gerzek reklamın gitmesi için? İnternetten araştırıyorum ama siz de bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

Net bir red etme yok bu umut verici ama araya kalbur üstü bir EPL takımı girerse oraya gidebilir paralar çok altta kalmazsa umarım kalır.Hamit tranferine çok benziyor umarım sonuda mutlu biter biz taraftarlar olmasak bile umarım yöneticeler sol bek flaan arıyordur hsadece bu olaya bel bağlamamamk lazım.

Sneijder gelir bizde zevkle izleriz.Fenerliler nasıl izler bilemem.

Timsah olduk. Sahte hesapmış. Ayrılmış.

Sonuçta Melo geldiğine göre yanılmamış :)

Ya gün olarak yanildi iste. Yani her dedigi dogru degildi simdiye kadar demek istedim, ama gazetelere haber cikmadan önce verirdi kendisi. (Assiaid konusundada herkes gibi yanildi). Mesela Mirallas ismini ilk o vermisti ve sonra haber yapilmisti.

Simdi 100% emin ve gelecek diyor. Ama Sneijder'in nasil bir karar verecegini nasil bilsinki kendisi? Yani anlamiyorum acikcasi.

Melly@MelwoodLFC For those asking, Sneijder is on £200k a week but will definitely take a pay cut to come to England.

Expand Collapse

1hMelly@MelwoodLFC

The sad reality for LFC now is that when world class talent is available we have owners unwilling or unable to pay world class salaries.

Expand Collapse

1hMelly@MelwoodLFC

The other two clubs Sneijder is considering are Arsenal and Spurs. He doesn't want to go to Turkey despite their huge wage offer.

Expand Collapse

1hMelly@MelwoodLFC

Here's the problem, FSG won't sanction any wages above £100k a week even for a player of Sneijder's class. They simply can't afford it.

Expand Collapse

1hMelly@MelwoodLFC

Sneijder has said that after months out of action he does not want to warm the bench at City, United or Chelsea, and LFC appeals to him.

Expand Collapse

1hMelly@MelwoodLFC

Lerby has advised LFC and a number of other premier league clubs that Sneijder is willing to take a pay cut to come to England.

Melly@MelwoodLFC

Really interesting day today, not widely reported but Wesley Sneijder's agent, Soren Lerby, has been in touch with #LFC about a move.

Sadece bende gözüküyor yani o reklam yanlış mı anladım? Ne yapmam lazım o gerzek reklamın gitmesi için? İnternetten araştırıyorum ama siz de bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim

adblocker plus indir yükle hic bir reklam gelmesin karsina bidaha. firefox icin var ama sadece galiba

Sneijder gelmezse eğer ne yönetimi suçlayın ne de Sneijder'i bu çöp lige bende gelmezdim ...

Sorumlular tamamen futbolumuzu böyle yöneten şaibelerle şikelerle işlerini yürüten ligin anasını ağlatan karaktersiz şerefsiz iş ahlakı olmayan yöneticilerdir ( Galatasaray yönetiminden bahsetmiyorum)... Futbolun bu kadar sevilip bu kadar popüler olduğu bir ülke daha söyleyinki ligin kalitesi bizimki kadar yerlerde olsun yok bulamazsınız ... Yazık gerçekten keşke Fener de Beşiktaş'ta Kayseri'de Samsun da istediği adamları getirebilseler rahat rahat ve ligimizin kalitesi artsa ...

Yemin ederim bu Sneijder transferi olana kadar Avrupa da bu kadar ezik görüldüğümüzü düşünmezdim. Yorumlar twitler inanılcak gibi değil ... Sneijder neden Türkiye'ye gelmezin nedenini bulmak istiyosanız gidin twitter a " Sneijder Galatasaray " yazın ve yabancıların attığı twitleri okuyun yabancı diliniz varsa eğer ... İşte Sneijder de böyle gözüken bi ligden teklif alıyo 2 yıl önce en iyi orta saha seçilmiş daha 28 yaşında olan bir adam ...

Neyse inşallah gelir diyorum da belki ülke olarak biraz sükse yapar ve bazı şeylerin önünü açarız ...

Gel ne olursan ol yine gel, 1000 kere tövbeni bozsan da yine gel.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt