Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gelmezse fazla uzulmem, kendimi iyi hazirladim gelmemesine, olurda gelirse sevinten titrerim.

Sneijder için bizi seçmek hiç de kolay değil. Kariyerinde geriye doğru bir adım görecektir Türkiye'ye gelmeyi. Haliyle son ana kadar elit bir takımdan teklif bekleyip bizi son tercih olarak görecektir muhtemelen.

Vay be Ünal Aysal 'ın özel uçağımı var ?

oha adam harbiden genel kurul üyesiymiş

tam yatacaktim, ki yataktayim su an, yarin isim var. dedim ipad'e bi bakayim hemen son kez, altunterim'in haberini gordum, terlemeye basladim, fena oldum.

kardesi dediyse is bitmistir ozaman?

Bi yanım yat diyo vakit geçsin hemen rahatla , bi yanımda dur ya birazdan açıklanırsa diyo ... :weqweq:

tam uyuyacam yarın işe kalkılcak, onca çocuga sporun güzelliğinden bahsedicem birden derste telefondan forumu takip edicem bir bakıcam portakal gelmiş, ders boş çocuklar çıkın yoksa pıçaklarım:asd::asd::asd:

AW: Transfer Nöbeti

Sezai kardes nerelerde acaba? sneijder veya esiyle bir telefonbaglantisi yapsa kötü mü olurdu...

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

Aysalin ucagi ile gelecek Sneijder :D

39282.jpg

Başkan söyleyince inanmıyorsunuz,genel kurul üyesi söyleyince inanıyorsunuz.Çok ayıp.

laaan genel kurul üyesi diyor lan lan lan lan :D :D :D adam sadece görüşmek için geliyor olmasın aman he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt