Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Uçakların motorlarını tamir eden bir firmada teknisyenim. Her 6 ayda bir çoğu uçağın torna tesviyesini baskı balatalarını biz yaparız. Aysal'ın uçağıda bizim firmayla anlaşmalı ve geliyor. Oradan kalma hatrı sayılır bir iki abi ile konuşmuşluklarımız ve numaraları bizde var. Bugün cesaret edip aradık 2-3 teknisyen arkadaş ve Sneijder işi bitti Cuma günü açıklayacağız ama duyulması sorun değil sevinin saygılar dedi görüşmemiz sonlandı. Kısaca bu duyum değil bizzat bilgidir. :ayatollah:

Sneijder gelirse. Lütfen Karsilamayalim Havalimanda...

bizi Katar gibi görmesinler... hemen havaya girmesin. haa hakki yok mu? var, adam süperstar :D

olum doru söyleyin bak ne olursunuz yalvarırımmm

Uçakların motorlarını tamir eden bir firmada teknisyenim. Her 6 ayda bir çoğu uçağın torna tesviyesini baskı balatalarını biz yaparız. Aysal'ın uçağıda bizim firmayla anlaşmalı ve geliyor. Oradan kalma hatrı sayılır bir iki abi ile konuşmuşluklarımız ve numaraları bizde var. Bugün cesaret edip aradık 2-3 teknisyen arkadaş ve Sneijder işi bitti Cuma günü açıklayacağız ama duyulması sorun değil sevinin saygılar dedi görüşmemiz sonlandı. Kısaca bu duyum değil bizzat bilgidir. :ayatollah:

Yazdım seni güzel kardeşim yarın burda ol

yemin et

Abi o anlık değişim göstermesinin sebebi bence üzerinde oynanan işlem miktarından kaynaklı borsayı bilmiyorum fakat düşüncem borsanın böyle oyuncu transferiyle çok alakalı olmadığı yönünde örneğin sneijder borsaya bildirildikten sonra hisselerimiz düşüş göstermiş 1 gün sonrada yükselişe geçmiş bugün yükselmeye devam ediyor. Yani onla alakası olmadığını düşünüyorum anlık değişim gösterdiğini biliyorum ama anlık değişimin transferle alakalı olmadığını borsa içindeki sistemle alakalı olduğunu düşünüyorum.

Herkese iyi geceler sabah görüşürüz inşallah güzel bir gün bizi bekliyor olur.

:D şu bilgi kirliliğinin önüne geçmeli aslında haklısın. Prof biri açıklama yapsın ne kadar kazanılabilinir borsadan. Anlık kıpırdamalardan vs.

Galatasaray'a yakın kimse olumsuz bişey söylemiyor, hepsi bitti gözüyle bakıyor. Allahım nolur son anda birşey çıkmasın...

[video=youtube;wpuiL2m3o7I]https://www.youtube.com/watch?v=wpuiL2m3o7I[/video]

hadi karsilamaya beyler

Erdemirbas ‏@Erdemdemirbas Sorulara toplu cevap vereyim W. Sneijder konusunda ki bilgiyi Divan üyesi olan birinden net ve kesin bilgi olarak aldım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt