Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yatıyorum artık uyuyamıycam bılıyorum ama yatıyım yoksa sınavda sneijderi görücem inş.kalktıgımda yada öğlen eve geldiğimde gelmiş olur gel be vefasız iyi geceler abilerm kardeşlerim

Erdemirbas ‏@Erdemdemirbas

Bu saatte Galatasaraylılara iyi bir haber vereyim.."W. Sneijder" yarın 13.40'ta Sn. Aysal'ın özel uçağıyla Türkiye'ye geliyor..

Sorulara toplu cevap vereyim W. Sneijder konusunda ki bilgiyi Divan üyesi olan birinden net ve kesin bilgi olarak aldım

Hepinizin sorusuna yetişme gibi bir şansın malesef yok ben sadece üyesi olduğum kulubun 36 yıllık üyesinden aldığım haberi paylaştım..

Paylaşıldımı bilmiyorum ama tanıyan varmı bu adamı ?

yok hacı ilk defa sen paylaşıyon :lol:

Twitterde bişey paylaşılacak ve foruma düşmeyecek haha gülerim cidden inanmam. Bizimle ilgili haberler önce bizim sitede yayınlanıyor ardından 1 salise sonra twitterde paylaşım olarak gidiyor. :lol: o derece hızlıyoz yani :lol:

Olumsuz hava yaratmak değil maksatım ama siz yinede cok gaza gelmeyin.

Abi genel kurul üyesinin facebook adresine baktım. Adam bence kesinlikle fake değil. Saffet Ulusoy ile düğün resmi falan var kendisinin

Sneijder gelirse formasini antu ya hediye edelim beyler :lol:

Şu an kuş forumlarında italya radyosu kaynaklı bir laf dolaşıyor ya dur bakalım... Sneijder Galatasaray'da diyormuş bahsi geçen radyo kanalı.

sabah açıklanıcak bence yada 15 gibi his :sad007:

[video=youtube;tvfvth66pkI]https://www.youtube.com/watch?v=tvfvth66pkI[/video]

biraz izleyin daha fazla cildirin hehehe ben oyle yapiyorum

Gömelim seni tarihe desek,SIĞMAZSIN !! Ali Sami YEN, sonsuza kadar…. ∞

Seni yıkan dozerin........ ASY 11.01.2011 :sad007:

:o

mario-balotelli-nin-yeni-imaji_373837.jpg

laa olm adam mesaj veriyor bakın bende portakalım benide alın diye

oooo harbi tadını aldık bikere bu saatten sonra beni çilek kesmez kremasını da isteriz :Z2: :p

Sneijderrrrrrrrr :bid::bid:

Beyler Sneijderin Karisi Koyu Katolikmis Istanbulda Ortodokslar rahat birakmaz kadini,Unal Basgan bi Kilise yaptirsan aramizdan biri gonullu Peder olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt