Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: özerfb:cLink:2643305

yahu gelse ne olur

biz bu transfer politikasını rafa kaldıralı yıllar oldu

yaşlı oyunucuya tav olma zamanı geçti beyler

bu kadar basit
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

snijder için söylüyor bunu. kuyt 32 yobo 32 meirles 29 yaşında snijder 28 yaşında. düşünün bunda nasıl bir beyin var.:D

hatun zorla,evim sensin filmini izletti bana.Üste de bi sürü trip yedik,Sneijderine başlıycam artık dedi.

2 saattir yoktum.Gelişme varmı gençlerbirliği?

Sneijder olmazsa, isimiz zor. B plani yok:o

Volkan barajı 3 kişilik istiyor Sneijder Ve Selçuk topun gerisinde bakalım kim vuracak Volkan kalesinde dikkatli Sneijder geliyooor Sneijder vuruyorrrr ve GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL WESLEEEEY SNEİJDEEEEEEERRRR :ayatollah:

aga iki dkda sattın selçuk reyizi yav :D volkanın kocası selçuktur başkasına yedirtmez selçuk :D ha avrupada sneijder atar o başka :)

maçları hangi kanalda izliyosun rdaş:D bu arada en sevdiğim spiker ercan taner :asd:

maçın yabancı bi kanalda ingiliz spiker tarafından anlatıldığını bi an hayal ettim :D sonuçta şampiyonlar ligi avrupa inleyecek sınayderrrrrrrrrr diye. benimde favorim ercan taner tabi

kafayı yedık valla yedik kimse yatmı yo acıklanırmı diye

Bekleyin geliyorum...

shredder_76606.png

Tongsir saçmalıyor, Sneijder iyi olsa Türkiyeye gelmez dedi kanal değiştirdim.

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: özerfb:cLink:2643305

yahu gelse ne olur

biz bu transfer politikasını rafa kaldıralı yıllar oldu

yaşlı oyunucuya tav olma zamanı geçti beyler

bu kadar basit

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

snijder için söylüyor bunu. kuyt 32 yobo 32 meirles 29 yaşında snijder 28 yaşında. düşünün bunda nasıl bir beyin var.:D

asıl sorgulanması gereken bunun beyninin nasıl olduğu değil,bunda beyin olup olmadığı

quote_icon.png
mehmet uygun Nickli Üyeden Alıntı

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

uçak saati, filan böyle şeylere hiç bakmayalım. olur ya da olmaz, galatasaray yüzünü nereye döndüğünü göstermiştir. önemli olan da budur.

3 dkmelih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

bir dersin sınavından önce başka derse çalışmak inanılmaz ufuk açar. tarih sınavından önce coğrafya mesela. ya da fizikten önce kimya.

ee?

valla bence de eee hiç bişey anlamadım.yatın uyuyun bu gece transfer olmaz diyor heralde:D

bilmiyorum .ama türkiyede yalan siparis alip da haber yapan büyük holding muhaberlerinden daha iyi bence. Türkiyede cok gazteci nasil gaztecelik yapilir diye ders ala bilir saim abiden aslinda ama bize dedigim gibi cok ters geliyor ola bilir cünkü tarzi cok sert ama art niyetli degil. en önemliside budur benim gözümde. katilmadigim cok haberi vardi ve acikcada tartismayada girdigimde oldu ama adam yazdigini inanarak yaziyor . yani sif ona buna bir celme atayim yada haber yapayimda rating olsun pesinde oldugunu zanetmiyorum acikcasi. neyse kimsenin avukatligini yapmaya nyietim yok zaten kendiside istemez. ben sadece icimde kalan bir seyi burda yazmak sizinle paylasmak istedim.

Sertten de öte resmen hakaret ediyor böyle bir anlayış olmaz.

Bi gelisme varmi abiler/kardesler? yeni isten geldim

Şu, Melih Şabanoğlu iyi hoş abimiz ama hep şifreli konuşuyor, ona uyuz oluyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt