Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: özerfb:cLink:2643305

yahu gelse ne olur

biz bu transfer politikasını rafa kaldıralı yıllar oldu

yaşlı oyunucuya tav olma zamanı geçti beyler

bu kadar basit
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

snijder için söylüyor bunu. kuyt 32 yobo 32 meirles 29 yaşında snijder 28 yaşında. düşünün bunda nasıl bir beyin var.:D

Bir tane akıllı yok mu bunların arasında :D

ulan sneijder gel artık. yeterki gel istersen sana suat kayanın aynısından cillop gibi saçta ektiririz icabında :D

HAHAHHAHAHAAHA ANTU acayip karismis, millet birbirine saldiriyor.. daha adam gelmedi bide, geldiginde kim bilir antu nasil olur. bizim forum yerine, onlarin forumuna girmeyi dusunuyorum ucak indiginde :asd::asd::asd: bu arada angutun teki sneijder'a yasli oyuncu demis PUAHAHAHAH

Bu ülkede Sneijderi yorumlayabilecek ve bunu tek hakedecek ada Markus Merk abicim,diğerlerinin alayı mal gibi kalır Sneijderin yanında..Şeyiyle güler diğerlerine :)

Arkadaşlar Mercimek Baki ne demiş bir söyleyin Allah rızası için.

valla ben sabaha kadar burdayim. muzigi de actim, avradi eve yolladik 23:00'de kafam rahat sikinti yok. yarin evde kalacam biyere gitmiyom. hodri meydan.

medya tutuşmuş fenerin köpekleri baktılar olmuyor şimdi de imparatorla başkanın arasını bozuk gösterip ikisini de yıpratmaya çalışıyorlar ...

Aç köpeklere karşı biz İmparatoru da Başkanımızı da koruruz herkesin içi rahat olsun ...

zaten bekliyorduk biz bu senaryoları fakat Galatasaray taraftarı Aslan yüreklidir KUŞ beyinli değil

Melih Şabanoğlu 2 gündür bitti diye yazarken bugün olur veya olmaz demesi sıkıntı değil mi :SS:

Transfermarkt'tan bakıldığında Sneijder'in 2012'de 9. aydan 11. aya kadar sakatlık yasadıgı yazıyor.

En son maçını 9. ayda yapmıs umarım hızlı form tutar :(

Portakali Soydum bas ucuma koydum..

Eger Sneijder gelirse 7 tane forma dagitmam gerekecek :(

Birini de Ajax'in taraftar grubunun locasina asacaklar.

Nasil yapacagim bunu..

[TABLE="width: 283, align: center"]

[TR="bgcolor: #FEFFE6"]

[TD]Mesajı Gönderen: özerfb:cLink:2643305

yahu gelse ne olur

biz bu transfer politikasını rafa kaldıralı yıllar oldu

yaşlı oyunucuya tav olma zamanı geçti beyler

bu kadar basit
[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

snijder için söylüyor bunu. kuyt 32 yobo 32 meirles 29 yaşında snijder 28 yaşında. düşünün bunda nasıl bir beyin var.:D

cevap vermeye gerek yok biliyorum bunu sorarken cevap beklemedigini :D

kuslar ac kalmasin forumda

CANARY_FOOD.jpg

vay be buna ben isde misafirberlik derim. hemde kaliteli markadan sunuyorsun kuslara yani. eee daha ne istesinler. bide bizi düsman görüyorlar hayret edici bir durum :lol:

melih sabanoglu ‏@melihsabanoglu

uçak saati, filan böyle şeylere hiç bakmayalım. olur ya da olmaz, galatasaray yüzünü nereye döndüğünü göstermiştir. önemli olan da budur.

:Z5:

Melih Şabanoğluyu çözebilmek için decoder lazım bazen bayıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt