Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Transfer Nöbeti

Sneijder bitti mi bitmedi mi derken biz bittik pufff :o

Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKİKA: Aziz Yıldırım, Sneijder'i ikna için Hooijdonk, Kuyt ve eşini devreye soktu. Belhanda'yı gündemde tutarak hedef saptırıyorlar.

-------------------

Osmanlı sarayı gibi eşler devrede hep :D Mallara bak İnter'İn başkanı yaptı açıklamayı.Hala Fener alıcak diyorlar.

Öyle bi sacma program mi olur ya... bide "TRT" nin spor programi mis...

thisss girl is on fiiiireee

wesley sneijder is on fireeeeeeeeeeeeee

Ben yatıyorum arkadaşlar iyi geceler hepinize.Yarın hayırlı haberler alırız umarım. :yenieek:

Şu Meriç Müldür dal..amasına dalmaya gidiyorum gelen var mı??? Bu kadar gıcık bir herif olabilir mi yaaaa???

Kardeş baktım zaten şimdi.

Ha şuradan birisi 2 cümle ile özetler belki meseleyi dedim.

Laf çarpmaya üşenmiyorsun ama 2 kelime özetlemeye üşeniyorsun.

Mustafa ne üşenmesi üşensem dediğin gibi mesaj yazma zahmetine bile girmem. Kırdıysam seni özür dilerim gerçekten bak:( Ama bana garip geliyor işte baki mercimek twitterde ne dedi diyene kadar google baki mercimek twitter yazınca direkt karşına çıkıyor zaten. Burada milletten beklentiye girmeye ne gerek var ki. Millet heyecandan mesaj okumuyor bile twitterden copy paste moduna girmişler. Havada kalır şu aralar gelip insanların şu ne dediö şurda noldu demeleri falan.

Ben x saattir yoktum biri bana gelişmeleri anlatabilir mi diyenlerede tiiz oluyorum. Ne oluyorsa forumda başlıklar halinde duruyor. Forum sadece transfer nöbetinde insanlar paso birşeyler paylaşıyor olayı değil. Ne oluyorsa hemen konusu açılıyor zaten. Bilmem anlatabildim mi.

kimsenin transferine fanatizmle pislik atmaya çalışmam sow alındığında iyi transfer demiştim ki gerçekten harika transferdi fakat belhanda gelirse fener için hayal kırıklığı olabilir ...

ülkede analiz yapacak gazeteci yok taktik bilgi sıfır belhanda yetenekli fakat işlenmesi gerek adam takımında maç sayısının yarısında asist artı gol olarak sahaya yansısa da fas takımında kısır oynuyor yani taktik diziliş ve takımın yapısına bağlı olarak parlıyor bu kadar

zamanında amrabat yerine alınması gereken Oussama Assaidi içinde aynısını söylemiştim çok büyütenler vardı kapanan takıma karşı oynamak çok başkadır

vay oğuz tongsir 10 dk dır sana gülüyorum :asd: "sneijder iyi olsa türkiyeye gelmez" ne demek lan. gelse bi dert gelmese bi dert ne yapsak beğenmiyor herifler. katıksız mal şu yorumcular :lol:

SON DAKİKA: Aziz Yıldırım, Sneijder'i ikna için Hooijdonk, Kuyt ve eşini devreye soktu. Belhanda'yı gündemde tutarak hedef saptırıyorlar.

-------------------

Osmanlı sarayı gibi eşler devrede hep :D Mallara bak İnter'İn başkanı yaptı açıklamayı.Hala Fener alıcak diyorlar.

biz nobet tutmaktan kafayi yedik hadi neyse....ama bunlar kiskanclik'tan kafayi yediler...adamlar hayel goruyolar..

2 Uçakla gitsek.

Birine Ufuk'u bindirsek.Diğerine Sneijder'i .Fener kafilesi Ufuk'a teklif yapsa , Ufuk'u versek Sneijder yerine :D 2-2'yi bile geçer valla bu durum :D

-------------------

Moratti bir suleyman hurma degil, Sneijder de mehmet topuz!

tam yatıcaktık melih abi bi açıklama yaptı ne uyku kaldı ne bir şey. daraldım bir an...

la saçma dedim de şimdi düşündüm biz interle imzaları attık Sneijderin bonservisi şuan bizde

O nasil sacma bisey ya o zaman her klubuyle anlastigimiz oyuncunun bonservisi bizde olurdu Forlandan Reyesten para mi kazandik biz:SS: Oyuncuyla anlasmadan imza filan yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt