Transfer Nöbeti (Arşiv 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

SON DAKİKA: Aziz Yıldırım, Sneijder'i ikna için Hooijdonk, Kuyt ve eşini devreye soktu. Belhanda'yı gündemde tutarak hedef saptırıyorlar.

-------------------

Osmanlı sarayı gibi eşler devrede hep :D Mallara bak İnter'İn başkanı yaptı açıklamayı.Hala Fener alıcak diyorlar.

Şikecileri sevse,Juventusa gider adam fenere niye gelsin :D

vay oğuz tongsir 10 dk dır sana gülüyorum :asd: "sneijder iyi olsa türkiyeye gelmez" ne demek lan. gelse bi dert gelmese bi dert ne yapsak beğenmiyor herifler. katıksız mal şu yorumcular :lol:

Aziz Yıldırım'ın paralı askerleri bunlar.

Hani insan düştüğü bok çukurundan kapağı kapatmayınnnnn diye kısık bir sesle bağırır ya işte aynı bu kuşlar..Bildiğiniz son demlerinde mutlu görünmeye çalışıyorlar hatta bunu da salak Azizin yapabileceğine inanıyorlar:)))

SON DAKİKA: Aziz Yıldırım, Sneijder'i ikna için Hooijdonk, Kuyt ve eşini devreye soktu. Belhanda'yı gündemde tutarak hedef saptırıyorlar.

-------------------

Osmanlı sarayı gibi eşler devrede hep :D Mallara bak İnter'İn başkanı yaptı açıklamayı.Hala Fener alıcak diyorlar.

salın amrabatı. seni seçtim amrabat :)

ben yatar hadı ıııı gecelerrr bu merıc muldur denen beyın ozurllu varlıgı daha fazla ızleyemem

hayırlı cumalarr:ayatollah:

-------------------

Adamın hayal gücünü kıskandım..

Emin olduğum bişey var bu iş olumlu olumsuz yarın bitecek.Bu da beni rahatlatıyor.

PES serilerinde transferi acıklanmayan, gündemdeki hangi oyuncuyu alsam o oyuncunun transferi fani hayatta gerçekleşmiyordu. Şimdide Sneijder'i almaya calısıyorum :)

fatih terim sneijderi istemiyorsa eğer bu doğruysa kusura bakmasın ambrabatla enginle devam etsin ozaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt