Ertuğrul Kara
Kırmızı Üye
- 13 Temmuz 2012
- 2.155
- 0
- 856
Cevap: Transfer Nöbeti
Bu gecede patladık..

Bu gecede patladık..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PES serilerinde transferi acıklanmayan, gündemdeki hangi oyuncuyu alsam o oyuncunun transferi fani hayatta gerçekleşmiyordu. Şimdide Sneijder'i almaya calısıyorum![]()
Mustafa ne üşenmesi üşensem dediğin gibi mesaj yazma zahmetine bile girmem. Kırdıysam seni özür dilerim gerçekten bakAma bana garip geliyor işte baki mercimek twitterde ne dedi diyene kadar google baki mercimek twitter yazınca direkt karşına çıkıyor zaten. Burada milletten beklentiye girmeye ne gerek var ki. Millet heyecandan mesaj okumuyor bile twitterden copy paste moduna girmişler. Havada kalır şu aralar gelip insanların şu ne dediö şurda noldu demeleri falan.
Ben x saattir yoktum biri bana gelişmeleri anlatabilir mi diyenlerede tiiz oluyorum. Ne oluyorsa forumda başlıklar halinde duruyor. Forum sadece transfer nöbetinde insanlar paso birşeyler paylaşıyor olayı değil. Ne oluyorsa hemen konusu açılıyor zaten. Bilmem anlatabildim mi.
Öyle bi sacma program mi olur ya... bide "TRT" nin spor programi mis...
snejderin eşinin videosu yayından kaldırıldı youtube.. bu bir ışıkmıdır laaa:lol:
niye hocam bize kastın mı var. yapma bunu