Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ben bu Chedjou'ya ısınamadım nedense. :SS: Dany'den ekstrası olmayacak gibime geliyor ama hayırlısı yine de.

Bu sene transferi yaptık yaptık yoksa bir sonraki seçimlerde maliyenin ilk hedefi transferlerden ve yıllık sözleşmelerden ciddi vergi almak ingiltere gibi.. o zaman hayal olur transfer yapmak ve iç piyasa daha da coşar ..

Tek ihtimallinin bahsettiği isimler bence Chedjou, Kolarov ve Nani..Doğru yanlış bilemem..

Bu arada PTT'de play-off oynayanlar arasınad en iyi takım Manisa.

3 yil olmayacakmis iste. Süre 11 ay yeni tüzüge göre. Herkes öyle diyor. Ayrica yeni yönetim de sorun degil, sorun yeni isimler.

Aralarinda bu görevi hakeden kimse yok Haldun Üstünel disinda. O da kesin mi belli degil.

Kardeşim o isimler basının yazması kesin değil.Görecez yeni isimleri.Süreye gelirsek 11 ay olacağını sanmıyorum bu kesin bilgi midir.Son olarak ünal aysal yönetime sözünden çıkmayacak gereksiz konuşmayacak adam arıyor emir sarıgül sedat doğan gibi.Örneğin refik arkan en gereksiz konuşan devamlı radyospor a acıklama yapan adamın teki.Benim için tek şaşırtan isim ali dürüst oldu.Keşke o kalsaydı...

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 8m

Koç 500 milyon Euro růşvet versede Genede Fener men cezası alacak.

Öffnen

Talip Doğan Karlıbel Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 10m

2013 yılında Sampiyonlar ligine BJK katilacak Hayırlısınla Fenerbahce 2-5 sene arası Avrupadan men alacak.

Öffnen

Talip Doğan Karlıbel Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 12m

Dosya Disiplin kurulu Tarafından ceza verilmesi için UEFA merkezine gönderilmiş.

Öffnen

Talip Doğan Karlıbel Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 13m

UEFA dan yakinda çok Güzel Haberler gelecek Fenerbahće için :))

Öffnen

Şu Carlinhos'tan nefret ettim yeminle :mad: Herif kendini bulunmaz hint kumaşı sandı biz isteyince.

Zaten gelmiş 26-27 yaşına daha ülke dışına çıkamamış birde klübü adamı ağırdan satıyor.

İlk deneyimi bizim takım olacak ve büyük ihtimal elde patlayacak.Milletin övdüğü kadar iyi bir topçuda değil hücumu fena değil ama defansı leş adamın kanadını otoban yapıyorlar.Sol stoper takımın 4 numarası bizimkine kızmaktan ortadan gelen atakları karşılayamıyor.

Bana göre adı sanı bilinir avrupa tecrübesi olan adam almalıyız.Clichy olur, Kolorov olur, Augo olur arasak liste uzar gider.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL 37s

Aziz Yıldırım için UEFA nın Belcikalı Raportörů Ömür boyu uluslar arası sahalardan men cezası istemiş.

Transfer Nöbeti

Olum ne pisik bi camia. Futboldan soğuttular, midem kaldırmıyor artık.

Başkanları, yöneticileri habire açıklama yapar yok sağduyu yok dosluk diye ama saman altından bintürlü iş çevirirler.

Onun için Allah bunların burnunu boktan çıkarmıyor

Soner olsa doktor bunlari dogumda 3 kere havaya atmis, 2 kere tutabilmis derdi.

Takma kafana battikca batiyorlar, az kaldi kurtulucaz.

Salliyor bu TDK. Gecen sene den beri bi tutturamadi gitti.

İrfan Aktar yeni yönetimin görev süresinin 3 yıl olacağını beyan etmişti.11 ay diye zırvalayan kişiler Refik Arkan tarzı adamlardır.

Eleştirilen ve korkulan nokta bu isimlerin Terime yakın olan isimler olması . Terim bunu kendine çekebilir ki anti Terimci tyfa daha da güçleniyor yönetmde

Kardeşim ali dürüst konusunda bir tek haklısınız.Albayrak ın ben fatih hoca ile eskisi gibi oldugunu düşünmüyorum son maçlarda dikkat edin terim albayrak a dirsek atttıgından beri yan yana oturmuyorlar.Ünal başkan neden fatih terim karşıtı adamları getirip fatih hocanın yanındaki isimleri göndersin çok mantıksız...

Çal TDK Çaaall...

Şu arkadaşın dediği herşey çıktı ...Dün yazmıştı bunu

Taylan'la zaten anlaştık...

Okay Kayseri'den Ceyhunla takas olacak...

Ve Emre Kılınç Bolu'dan onuda hallediyormuşuz....

Adam 3'te 3 yaptı bence...

yeni görebildim mesajını..bahsettiğim oyunculardan biri emre idi o doğru fakat dün akşamda yine yazmışdım diğer oyuncu taylan yada okay değil . istanbul takımlarının birinde a2 ve u18 de oynayan bir oyuncu..kesin olmadığı için yine yazmıyorum ismini..gazetelere çıkarsa doğrularız burada.

Albayrak ın ben fatih hoca ile eskisi gibi oldugunu düşünmüyorum son maçlarda dikkat edin terim albayrak a dirsek atttıgından beri yan yana oturmuyorlar.

Ben Fatih terim'e hak veriyorum. Ne o oyle kiraathane'de okey masasinda sevinir gibi yaka paca sevinmek.

Yonetici biraz agir olmali. Abdurrahim bildigin amigo. Yoneticilige hic bir haliyle kesinlikle yakismiyor. Ne konusmasi, ne sevinmesi, ne roprtajlari, ne hareketleri. Adamin hersey faul.

yeni görebildim mesajını..bahsettiğim oyunculardan biri emre idi o doğru fakat dün akşamda yine yazmışdım diğer oyuncu taylan yada okay değil . istanbul takımlarının birinde a2 ve u18 de oynayan bir oyuncu..kesin olmadığı için yine yazmıyorum ismini..gazetelere çıkarsa doğrularız burada.

Recep Niyazdır o zaman sözleşmesi bitmiş galiba daha öncede basına böyle bişey düşmüştü..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt