Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Adnan Öztürk'ün başkanlığa adaylığını koyması gündemdeymiş.

Durduk yere iş çıkardı Ünal Aysal, hayırlısı olur umarım.

aramizda kostebekler mi var acaba.. iki sene sampiyon oluyorsun isler iyi gidiyor ama boyle catlak sesler geliyor.

aklim almiyor..

piyasalardan pek bi habersin, töre daha geçen sezon 5 e gitti,almaya kalksan en az 3. kerim en az 3 , eren en az 3, tolgay en az 3 , taylan en az 1 , okay en az 4

en aşağı 17milyon euro tutar bu isimler. yabancı sınırının ineceğinden avrupadaki takımlarında haberi var.

sanmam o kadar tutacağını.okay bu sezon doğru düzgün oynamadı bile,ceyhunla takası gündemde.kerim frei da şans bulamadı.gökhan töre ise nerdeyse hiç oynamadı :f erenin takımı ise ligden düştü:o

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli 41s Fiorentina teklifi de yeni değil. Iki yönetici 3 gündür Istanbul'da. Onlar 15 milyonla başladı, bizimkiler 25 milyon.

Burak icin

Bence satılmalı ve tek forvete dönmeli gelen para ile Arda ile Eren Derdiyok alınmalı.

İhtimallere göre;

------------Drogba--------------

-Arda-------Sneijder-------Nani-

-------------Drogba-----------

-Arda-------Sneıjder-----Hulk--

muazzam bır hucum gucu olur ayrıca defans ta daha ıyı olur. Ben satılmasından yanayı buragın sayet 20 mıl. falan teklıf gelırse

Bence satılmalı ve tek forvete dönmeli gelen para ile Arda ile Eren Derdiyok alınmalı.

İhtimallere göre;

muazzam bır hucum gucu olur ayrıca defans ta daha ıyı olur. Ben satılmasından yanayı buragın sayet 20 mıl. falan teklıf gelırse

:confused:

İhtimallere göre;

orta saha ya Gokhan Inler ozaman sart oluyor. Nani veya hulk un yani sira Gokhan da alinmasi gerek.

Nani/Hulk, Arda ve Gokhan.... bizi asar... cok zor

Daha defansi yazmadim.. orayada kafadan 2 oyuncu alinacak.. cok zor

Re: Transfer Nöbeti

Chedjou Marsilya taraftarının en çok istediği savunma oyunsuymuş.

her yonetimde bi kac yaramaz adam cikiyor...İki sene once mehmet helvaci idi ...Cimbom dusmanının onde geleni idi

simdi adam sannettigimiz ali durust ortalıgı karıstırıyor ....Bulent tulun habire floryada gozu fatih terime muhalefet

bu adamları secerekmi alıyorlar yonetime anlamadim gitti ....

yonetimde ne dolaplar donuyor konustuklarınıza bakılırsa birseyden haberiniz yok

orta saha ya Gokhan Inler ozaman sart oluyor. Nani veya hulk un yani sira Gokhan da alinmasi gerek.

Hulkun bonservisi 40 milyon eurodur en az gücümüz yetermi renktaş :(

---------------Drogba----------------

-----Arda-----Snijeder----Nani/Hulk--

-----------Inler-----Selcuk-----------

-Coentrao--Terry--Semih--Eboue/Hamit

--------------Muslera--------------

Bu takim efsane olur. Ligde/CL Eboue/Hamit degiiskli olur.

niye zor olsunki buragın 20 mılyona satıldıgını dusunursek. bence lıgde hamıtte selcukla beraber kaldırabılır orayı Selcuk Colman ıkılısı gıbı

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Fatih Terim'in Carlinhos ısrarına rağmen, Ünal Aysal'ın Ashley Cole'u transfer etmek istediği belirtiliyor. (Habertürk)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt