Tamer Tuna
10 Numara!
- 17 Temmuz 2012
- 12.304
- 1.879
- 1.328
Cevap: Re: Transfer Nöbeti
Di Mariaaaaaaaa !!!
Di Maria mi, Nani mi?
Di Mariaaaaaaaa !!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Di Maria mi, Nani mi?
Bunun üzerine, Fenerbahce türk oyuncular konusunda (hele Alper sonrasi) rahatladigi icin ilk destekleyenler Fenerbahce yönetimi olur.
Di maria - Nani sorusuna = COK NET LUIS NANI diyorum !
Arda - Gökhan İnler - Kerim Frei ve Nuri gelecekse Burak satılabilir
aksini düşünmek deliliktir NET...
trabzon kısmında 5+ yazıyo.Bız buraka 5 vermedık mı.Onu katman dogru degıl adam sonucta okadar gol atıp sampıyonlar lıgınde getırdıklerı,kazandırdıgı sampıyonluk onların tuttarlarınıda hesapla ozaman
![]()
beyler şu kadroyu kurmak çok mu zor beedağıtırrr ulannn dağıtırr.....:ayatollah:
Burak'ta yok diyorsun da, Umut'ta o saydiklarin hic yok zaten.
Her sene Sampiyonlar Ligi'ne gitmek icin Sampiyon olmaslisin kendi liginde. Umut nasil Burak'in yerini dolduracak? Kesinlikle OLMAZ !
Yabanci OLMAZ, Drogba var.
Muslera giderse bundan baskasi kesmez beni. Acik ve net
![]()
Ne alakası var çok basit bir bonservis hesabı sadece , sanki yediği, içtiği ya da aldığı yıllık ücreti katmışım içine ...
Hadi dediğin gibi olsun 11.25m civarı bir rakam kalır bu transferden sonra elimizde ...
Kimi alcaz Türk olarak Burak kadar katkı vercek ? Tek bir isim bile yok ... Yabancı sınırı düşmez bence ama düşmese bile sıkıntıdayız bide Burak'ı satmak ne demek ?
Yabancı alırız ligde yedek oturur , CL de oynatırız ne demek ? Bienvenu kabul eder belki bunu![]()
Kısacası Burak kalitesinde bir yabancı golcü bulunabilir o fiyatlara ama mis gibi Türk statünü kaybettiğinle yanar, arkasından ağlarsın sonra ...
Semih, Selçuk, ve Burak şuan bu takımda ne olursa olsun tutulmalı ve gönderilmemeli çünkü yerlerini doldurabilcek Türk'ler yok yok yok :sad007:
Ben bıle burak sempatizeni olmama ragmen burak trabzondan ılk buraya geldıgınde cogu kısım karsı cıkarken burak gol kralı olur gorursunuz dememe ragmen cok abartıyosunuz burakı.Burak ıtalyada bak cok samımıyım yılın bıdounu secilir.6,25 konusuna gelıncede 6,25 eren derdıyoku al buraktan daha fazla gol atsın sana.Ki okadar da tutmaz zaten.Burak ıyı oyuncu lafım yok ama sadece son vurusu var adam gecme top tutma fılan 10 uzerınde 3 fılan yanı
Şu kadro için 4 transfere ihtiyaç var. Tabii şedju'yu bitti kabul ediyorum. Aslında fena değil ama zor. Hem inler, hem de arda..
eren derdiyok alınırsa burak kadar katkı yapar.ayrıca umut'un savunması burak'tan iyi olduğu için hoca tercih edebilir onu.fatih hoca tek forvet oynamak istiyor seneye.
Geçen sezon verdiğimiz bonservisi niye maliyet olarak eklemesin? 4+5=9 milyon Trabzon'a gidiyor yaklaşık işte.
Burak tek başına sahaya çıkmadı ya, bütün şampiyonluk tutarını maliyetinden düşelim.
15'e satarsak karımız 6 milyon... Bu durumda satmak, net olarak saçmalıktır.
Yerli bir oyuncuyu kaybetmek, bu kadar faydalı bir oyuncuyu kaybetmeyi saymıyorum bile.
eren derdiyok alınırsa burak kadar katkı yapar.ayrıca umut'un savunması burak'tan iyi olduğu için hoca tercih edebilir onu.fatih hoca tek forvet oynamak istiyor seneye.
belliydi böyle olacağı Muslera-Onur haberleri çıkmaya başladı
Transfer planları değişti | Amk Spor Gazetesi