Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Paul Kiely ‏@Paulkiely11 19 sa

@manumikewilde ive heard 12 mil mate. Lets see what happens though. Id want at least 15 for him

Duyduğuna göre 12 milyon euro'ymuş.. :D Ama kendi şahsi düşüncesi en az 15 olmasını istermiş..

Bu adam kimin nesi hocam, sen nereden buldun bunu :D

bilmiyorum RvP transferini ve Ferguson'in emekliligini ilk söyleyen diye taniniyor twitterda

Türk sol bek yok mu lan şu dünyadaaaaa!!1!11!

Ben bı tane bılıyorum ama hemen sacmalama moduna gırmeyın.Elazıgda kı aydın yok mu o cocuk var ya bak bıraz defansıf yonu gelıstırılsın efsane sol bek olur.Harbıden cok teknık adam o.3 sanıyede 3-4 kısının arasından cıkıverıyo hemen.

2011-04-12-nani-sneijder-article.jpg

b0f10f8dcb593cc1504c6579f30e1945.jpeg

BIZ: :happynew:

FB&ötekiler::m05:

:asd:

Mustafa Denizli daha 2 gün önce taraftarlarımız rahat olsun transfer listemiz bile hazır daha çok işimi var dedi vay anasını sayın seyirciler diyesim geldi bu ülkede kimseye güvenmiyeceksin

eğer 8taşa giderse(inşallah başarısız olur ama zaten başarısız olur) nedeni belli önder özenin altında çalışacak biri değil Mustafa Denizli bence giderse Trabzon'a gidebilir fakat kimin seçileceği belli değilki o yüzden %50 8taş %50 2010-2011 ŞAMPİYONU Trabzonspor

Fener resmi sitesinin gelen Fax ile ilgili geyikleri yapılıyor. Nedir olay?

Bildiğiniz kaçırdım mevzuyu.

real madrid baskani kutlama faxi cekmis bunlara türkiye kupasindan dolayi :D hava atiyorlar yani. bakin sadece onlara mesaj atilmiyor misali gibilerinden

selamın aleyküm dün geceki fenerli admin şakasından sonra gelişme varmı ?

Ben bı tane bılıyorum ama hemen sacmalama moduna gırmeyın.Elazıgda kı aydın yok mu o cocuk var ya bak bıraz defansıf yonu gelıstırılsın efsane sol bek olur.Harbıden cok teknık adam o.3 sanıyede 3-4 kısının arasından cıkıverıyo hemen.

Sol bek değil o devşirme:sad007:

Türk Soooollll bbeeeekkkkkk aaarrıııyoooommmm ama yoooohhh:42:

Paul Kiely kimse bizim sayemizde 30 dk 100 yakın takipci kazandı :D

bugün şaka yok mu nöbeti hareketlendirin biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt