Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nani:ayatollah:

Hala su Sinan Gokayca ya inanlar var.

Adam daha dün 'Mathieu bu gece imza atacak' yazdi, 5 dk. sonra sildi ve 'Haldun Üstünel 1 hafta ya Kolarov'u bitirir' yazdi.

Prim vermeye devam.

Transfer Nöbeti

Değil hocam doğru ancak onlara en yakınları bunlar , Ömer mesela biraz Bundesliga , Alman altyapısı görmüş çocuk , Aykut örneğin biraz Eredevise gördü , Hollanda altyapılı , Serdar Aziz , Bursaspor'un altyapısından çıkma 19-20 yaşında başladı , Süper Lig'de oynamaya , 19 yaşındayken 2010-2011 sezonunda yani Bursaspor'un şampiyonluğunun ardında ki sezonda 25 maçta forma giymiş örneğin ve Şampiyonlar Ligi görmüş o yaşta.

Tamam hocam doğru ama Semih ve Gökhan varken birde bunlara yatırım yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Birde valla bu Serdar Aziz de ne var ben hala çözemedim :)

Atletıco Insua yı aldına gore filipeye izin veririmi ki?

Keşke verse , en azından şu listeden biri şart bize bir şekilde ;

Coentrao

Clichy

Adriano

Filipe

Cissokho

Kolarov --> En kötü ihtimalle.

Kiralık miralık , bonservisiyle , 10 Mn , 20 Mn neyse artık bunlardan biri sol bek için şart oğlu şart.

İş öyle bi boyuta geldiki bu yabancı sınırı yüzünden ben bile para ederim artık :)

geçen sene sabri ve necati ile sözleşme devamına o kadar memnun olmuştum ki..

fakat burak ve umut gelince maliyetlerine bakınca, necati altta kalacağını bildiği için, oynayabileceği bir takıma gitmeyi istedi..

Kur Ünal başkan şu takımı allasen...

720184_Galatasaray_SK.jpg

Tamam hocam doğru ama Semih ve Gökhan varken birde bunlara yatırım yapmaya gerek olmadığını düşünüyorum.

Birde valla bu Serdar Aziz de ne var ben hala çözemedim :)

Valla bende çok istemiyorum ; Aykut ve Ömer kesinlikle daha iyi ancak gelecek vadeden bir isim , fena oyuncu değil bir defa.

Bu sezon biraz saçmaladı.

Bu arada Gökhan ile uzattık mı o durum ne oldu ?

lille in bu hafta sonu maçı var ondan sonra resmi imza atılır . ön protokol yapılmıştır zaten son olanlardan sonra

Transfer Nöbeti

geçen sene sabri ve necati ile sözleşme devamına o kadar memnun olmuştum ki..

fakat burak ve umut gelince maliyetlerine bakınca, necati altta kalacağını bildiği için, oynayabileceği bir takıma gitmeyi istedi..

Valla parneri Drogba olunca yanında Secan da oynasa razıyım.

Hakkaten Sercan olmaz mı

of abi başlıcam bu sınırlamaya sneijder açıkta kalıyo resmen bunedir ya :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt