Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

2 si tribünde değil diye biliyorum Abi 18 in içinde 6 yabancı toplammda 10 yabancıyla sözleşme imzalanacak 4ü kadro dışı olacak diye biliyorum.

mac kadrosunda 6 yani 18 icinde. genel toplam 8 olacak bu seneden itibaren malesef. seneyede 5 e iniyor 3 de kadro disi.

bak ben aggeri begenmiyo deilim ama o kadar isimler varken ben agger almam ömrünü ingiltereye adamış stoper almam benim düşüncem bana görede cok teknik bi sstoper deil ben teknik agresif stoperlere bayılırım seninde görüşüne saygı duyarım adaşım.

Danyi unutmuşun.Kontenjan işi Meloyı vuracak gibi.

al isde :SS: dany ile etti 10. riera -urfi-elmander i daha saymadik ama onlar yolcu gibi herhalde.

10 yabanci var -olacak. nasil olacak bu is birisi bana anlatsin. biri bunu fatih hocaya anlatsin :SS:

al isde :SS: dany ile etti 10. riera -urfi-elmander i daha saymadik ama onlar yolcu gibi herhalde.

10 yabanci var -olacak. nasil olacak bu is birisi bana anlatsin. biri bunu fatih hocaya anlatsin :SS:

bence meloyu almıcaklar abi amrabat tribne cıkcak galiba saka maka alper planlarımızı bozdu.

Chedjou banko

nani banko

drogba banko

sneijder banko

eboue

amrabat

mathieu

muslera banko

4 oyuncu yedekde olduklari zaman sorun cikartmaya bilir sadece diye düsünüyorum. digerleri sakatlik cezalik disinda yedege cekersen sorun cikartir

Genel toplam 10 olacak abi sen yanlış biliyon sonraki seneye 8 e düşecek bu sene 6 0 4 olacak seneye 5 0 3 olacak.Bu sene Riera-Ujfa-Elma-Melo gider gibi.Muslera-Eboue-Chedjou-Dany-SolBek-Sneijder-Amrabat-Nani-Drogba +1lik yer kalıyor onuda ya Melodan yana kullanırlar ya da Melo yerine geçecek adamdan.

Bilen arkadaşlar varsa chedjou ile dany arasında ne fark var ?

Genel toplam 10 olacak abi sen yanlış biliyon sonraki seneye 8 e düşecek bu sene 6 0 4 olacak seneye 5 0 3 olacak.Bu sene Riera-Ujfa-Elma-Melo gider gibi.Muslera-Eboue-Chedjou-Dany-SolBek-Sneijder-Amrabat-Nani-Drogba +1lik yer kalıyor onuda ya Melodan yana kullanırlar ya da Melo yerine geçecek adamdan.

6+0+2 oldugundan eminim acikcasi... bir bakayim hele bula bilecekmiyim aciklamayi. merak ettim simdi :D

Bilen arkadaşlar varsa chedjou ile dany arasında ne fark var ?

Danynin Pozisyon bilgisi 10 üzerinde 3 se Chedjou 8 güçlerde pek fark yok aralarında hız olarak Danyden yavaş ama çok yavaş değil.Hava Toplarında Dany 4 se Chedjou 9.Topu oyuna sokma kişisel not 9.5 Chedjou Dany 7.

forum sizde de kasıyor mu bende yavaçılmaya başladı sayfalar

evt hakliymisin :)

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig'deki kulüplerin 2013-2014 sezonunda en fazla 10 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabileceklerini, bunların 6'sının müsabaka isim listesinde yer alabileceğini, 2014-2015 sezonunda ise en fazla 8 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabileceklerini, bunların 5'ini müsabakalarda isim listesine yazabileceklerini bildirdi.

iyi ya sorun yok o zaman. seneye kadarda bu tff kalmaz zaten. 4 yabanci tribüne yolama fikrinden vaz gecseler bari ya. böyle sacmalik mi olurmus.

Anlamıyorum hangi milli takımı iyi olan ülkenin liginde yabancı sınırı varda bizimkiler çözüm olarak bunu sundular.

Yabancı sınırı olunca Aydın gibilerinin sözleşmesini hiçbir katkı vermesede, kendini zorlamasa bile uzatmak zorunda kalıyoruz. Çok şey bekledigimiz oyuncular böyle olunca rehavete kapılıp kendilerini geliştirmeye pek hevesli olmuyor.

Selçuk Şahin bile sözleşme uzattı fenerle. Düşünün artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt