Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.759
- 1.667
- 1.328
Cevap: Transfer Nöbeti
beyler 04:00-06:00 nöbeti kimin
beyler 04:00-06:00 nöbeti kimin

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

kac yabanci oldu kadroda. unutmaki maximum 8 yabanci barindira biliriz bu sene2ide tribüne :SS:
kac yabanci oldu kadroda. unutmaki maximum 8 yabanci barindira biliriz bu sene2ide tribüne :SS:
Chedjou
nani
drogba
sneijder
eboue
amrabat
melo
mathieu
muslera
hadi cik isin icinde bakalim. 9 oldu![]()
2 si tribünde değil diye biliyorum Abi 18 in içinde 6 yabancı toplammda 10 yabancıyla sözleşme imzalanacak 4ü kadro dışı olacak diye biliyorum.
Danyi unutmuşun.Kontenjan işi Meloyı vuracak gibi.
Danyi unutmuşun.Kontenjan işi Meloyı vuracak gibi.
al isde :SS: dany ile etti 10. riera -urfi-elmander i daha saymadik ama onlar yolcu gibi herhalde.
10 yabanci var -olacak. nasil olacak bu is birisi bana anlatsin. biri bunu fatih hocaya anlatsin :SS:
al isde :SS: dany ile etti 10. riera -urfi-elmander i daha saymadik ama onlar yolcu gibi herhalde.
10 yabanci var -olacak. nasil olacak bu is birisi bana anlatsin. biri bunu fatih hocaya anlatsin :SS:
Genel toplam 10 olacak abi sen yanlış biliyon sonraki seneye 8 e düşecek bu sene 6 0 4 olacak seneye 5 0 3 olacak.Bu sene Riera-Ujfa-Elma-Melo gider gibi.Muslera-Eboue-Chedjou-Dany-SolBek-Sneijder-Amrabat-Nani-Drogba +1lik yer kalıyor onuda ya Melodan yana kullanırlar ya da Melo yerine geçecek adamdan.
Bilen arkadaşlar varsa chedjou ile dany arasında ne fark var ?
forum sizde de kasıyor mu bende yavaş açılmaya başladı sayfalar
Genel toplam 10 olacak abi sen yanlış biliyon sonraki seneye 8 e düşecek bu sene 6 0 4 olacak seneye 5 0 3 olacak.Bu sene Riera-Ujfa-Elma-Melo gider gibi.Muslera-Eboue-Chedjou-Dany-SolBek-Sneijder-Amrabat-Nani-Drogba +1lik yer kalıyor onuda ya Melodan yana kullanırlar ya da Melo yerine geçecek adamdan.
Aynen bendede sorun var.