Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

kac yabanci oldu kadroda. unutmaki maximum 8 yabanci barindira biliriz bu sene :( 2ide tribüne :SS:

Chedjou

nani

drogba

sneijder

eboue

amrabat

melo

mathieu

muslera

hadi cik isin icinde bakalim. 9 oldu :(

mac kadrosunda 6 yani 18 icinde. genel toplam 8 olacak bu seneden itibaren malesef. seneyede 5 e iniyor 3 de kadro disi.

hayır yanlış biliyorsunuz, bu sene maç kadrosunda 6, toplamda 10. gelecek sezon maç kadrosunda 5, toplamda 8.

madde şu ;)

2013-2014 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Liginde bulunan kulüplerin transfer ve tescil dönemleri içerisinde olmak kaydı ile en fazla 10 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine ve 6 yabancı uyruklu futbolcunun müsabaka isim listesine yazılabilmesine,

2014-2015 Futbol Sezonunda Spor Toto Süper Liginde bulunan kulüplerin transfer ve tescil dönemleri içerisinde olmak kaydı ile en fazla 8 yabancı futbolcu ile sözleşme imzalayabilmelerine ve 5 yabancı uyruklu futbolcunun müsabaka isim listesine yazılabilmesine karar verildi

bu sen misin ? :asd:

181542_1828372984718_876992_n.jpg
aynı sonuçlara ulaştık;)

bence meloyu almıcaklar abi amrabat tribne cıkcak galiba saka maka alper planlarımızı bozdu.

alperin planları falan bozduğu yok ya nerden çıkarıyosunuz. alper alınsaydı hamitin yedeği olacaktı, ilk 11de oynama şansı yok. olsaydıda hamit yerine oynayacaktı. yabancı kotası ile hiçbir alakası yok alperin bizde.

Keşke şu alper'i alsaydık daha rahat yabancı transferi yapardık. Neyse iyi bi ders oldu böyle olayları erkenden bitirmen lazım.

kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama alperi ama çok büyüttünüz ya, kimin yerine 11 oynayacak melo mu? öyleyse zaten takım toptan çöker. hamit yerine oynayacaksa yabacı sınırı ile bi alakası yok. alper transferini bu kadar büyütmenizi gerçekten anlamıyorum, kim ki bu alper, 11e girme ihtimali olmayan bi adam bizim planlarımızı bozacaksa vah benim takımımın haline.

Ne Facebookum var ne de Instagram ne de birseyim. Aylar önce Twitter hesabi acmistim kendime ama kullanilmiyor. :)

ya böyle bilgilendirme mi olur benim aslında çevrem çok geniş ben aslında..neyse söylemeyim simdi çocuğuma bile söylemedim size mi söyleyecem olum falan .eğleniyoruz şurda ceza almaz bundan kimse belliki sabah sabah eğlence aranıyor:))

vallah bir cekilde bir seyler yapa bildim galiba 6 yabancili :D

720376_Galatasaray_SK.jpg

aklın yolu bir, çıkaracağımız en iyi kadro bu olur, eboue kontenjana takılacak malesef. gelecek sezon drogba bırakır, burak santrafor olur, kanada ardayı olmdı kerim frei alırız 5 yabancı olur. başka yol yok.

ya böyle bilgilendirme mi olur benim aslında çevrem çok geniş ben aslında..neyse söylemeyim simdi çocuğuma bile söylemedim size mi söyleyecem olum falan .eğleniyoruz şurda ceza almaz bundan kimse belliki sabah sabah eğlence aranıyor:))

onu biz de bilyirouz... bu "rahatligi" zamana veriyoruz, problem yok :D

Bende diyeceğim ama korkuyorum üstüme çullanacaklar diye en azından Balta yerine rotasyona girecek adam o olsun bende isterim şahsen gelmesini.

balta daha iyidir ondan, ah şu balta tam olmayacak zaman formsuzluk yaşıyo, az kıpırdansa şu yabancı sınırı varken 11de kesin olacak.

kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum ama alperi ama çok büyüttünüz ya, kimin yerine 11 oynayacak melo mu? öyleyse zaten takım toptan çöker. hamit yerine oynayacaksa yabacı sınırı ile bi alakası yok. alper transferini bu kadar büyütmenizi gerçekten anlamıyorum, kim ki bu alper, 11e girme ihtimali olmayan bi adam bizim planlarımızı bozacaksa vah benim takımımın haline.

anlamak istemiolar bende yazdım kaç kere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt