Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dünyanın hangi liginde bizim kadar saçma bi federasyon var ? Ben keyfimden mi kurdum o kadroyu mecburi Meloyu almazsak başımız ağrır. Muslera giderse o kalite tekrar yakalanmaz.. Ayrıca o yazıları dikkatli okusaydın keşke Nani olmayabilir dedim. Ligdede kanatlı sisteme geçebiliriz dedim. Ligde kanatlı sisteme geçersek Arda oynar merak etme. Diğer kanattada Kazım

Her türlü olayın içinde saçmalık var değil mi federasyon sayesinde , bunda hem fikiriz değil mi ?

Transfer Nöbeti

S.a su mubarek cumartesi gunu sabahinda herkese hayirli nobetler.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

o biraz zor gibi atleticodan ayrılmaz o adam.dribling olarak siqueira çok daha iyi asist gol sayısı olarakta fazladır sanıyorum yaş olarakda daha genç geleceği takım da daha kolay..

Atletico tarihi boyunca oyuncularını elinde tutamamış bir klüp.

O açıdan sıkıntı çıkacağını sanmam.

Şöyle oluyor , sol bek uzun süredir kanayan yaramız adam gibi sağlam bir oyuncu almadığımız sürece içimiz rahat etmeyecek.

Alaba , Baines , Marcelo vs. gibi birinci sınıfın elit sol beklerini unutalım bir defa.

Coentrao , Clichy , Adriano'da son olanlardan sonra imkansızlaştı hemen hemen.

Bize de bir tık altları onlara en yakın olanları kaldı bence hemde bütçemize uygun alabileceğimiz ; Cissokho'dur , Filipe'dir.

Dediğim mesele bu hocam :)

Değildir. :)

Nani işi yatar bence. chendjou ve belki sol bek alınır. melo?? ama yerine oynayacak hiçbir yerli yok tabi gökhan inlerden başka ama oda Türkiyeyi istemiyormuş diye duyduk. melo mecburen kalır. sneijder tribünde oturur zaten genelde sakat 2-3 maçta bir oynar. bazen sol bek bazen sneidjer. hayırlısı bakalım.

Arda kısmı hariç katılıyorum , Arda rahatlıkla dönebilir , Terim'in tek telefonuna bakar.

Birde şunu söyleyeyim bu adamlar Alper'i kullanmayacak bile , Aykut hiç prensi Cristian'dan vazgeçer mi ?

Geçen Fenerli arkadaş diyor ki elinizden Alper'i de aldık daha ne olsun falan.

Bende dedim ; Topal , Selçuk , Meireles , Emre , Salih , Topuz , Cristian , Sezer + birde Alper eklendi bana bunu mantıklı bir şekilde açıkla , tamam bize çalım attınız helal olsun deyip kabulleneceğim dedim.

Kadro derinliği dedi :D

Oradan koşarak uzaklaştım. :dogrun:

Meireles ya da Christian biri gider bence. Ben olsam Meireles'i gönderirdim. Keşke 2 side kalsa...

Her türlü olayın içinde saçmalık var değil mi federasyon sayesinde , bunda hem fikiriz değil mi ?

Öyle.. 2 seçenek var ya bu federasyonu devireceksin ya da haksızlıklarına kurallarına uyacaksın başka yapacak bişey yok.. Şuan deviremediğimiz için kurallarına uyup kadro yapıyoruz..

Meireles ya da Christian biri gider bence. Ben olsam Meireles'i gönderirdim. Keşke 2 side kalsa...
bu salakların cristianın kalitesinden haberi yok. adam 11 gol 10 asist yapmış. yerine alperi düşünüyorlarsa görürüz bakalım ne olacak. umarım cristianı az paraya gödnerip yerine alperi koymak gibi bir mallık yaparlar.

Bir gerçek var ki Carlinhos'u hiç birimiz izlemedik.

Ancak Fatih Terim bu adamı sene boyunca takip etti.

Transfer işi son 2 sezondur yönetim anlayışında gerçekleşen müspet ivme :) nedeniyle son derece profesyonel şekilde yürüyor.

Zaten alınan oyuncularda sağlanan %90 başarı da bunun kanıtıdır. Yiğit Gökoğlan dışında hatalı transferimiz olmadı. Riera'nın da gösterdiği son derece iyi performansı düşünürsek bizi sol bek transferine zorlayan hiç bir sebep yokken Fatih Terim ısrarla Carlinhos'u istiyorsa bu adamda çok önemli özellikler vardır. Ben açıkcası hocanın tercihine çok güveniyorum.

tesüf ederim abi. beni hice saydin :SS: bir ton macini izledim 1 yildir carlinhosunun canli olarak..

tüpçü istifaaaaa yeminle futbol algoritması yaptırıyo bize.beyin bedava diye bize işkence ediyo ya la bu adam 2kelime yerli yabancı vay arkadaş

Eboue'nin yetersiz olduğunu düşünen tek ben miyim:confused: Bence onun yerine de biri lazım, 4-5 maçı sırf yaptığı bireysel hatalar ve kritik pozisyonlarda kendini yere atması yüzünden kaybettik. Kalacaksa da değiştirmesi lazım bu huyunu. Onun yerine bir Türk oyuncu olsa da alsak keşke.

Yetersiz demeyelim de , kadrodaki yabancılardan bir yerliyle değiştirilmesi en mantıklı isim bence.

Alırsın Gökhan'ı, Nuri'yi, Necati'yi, Arda'yı yenilersin Engin'le sözleşmeni, haftasında değişir yabancı sınırlaması.

Necati zaten gelicek Galatasaray'a bu belli. Ben onun dışında Arda'nın da dönüşünü kuvvetli ihtimal olarak görüyorum.

Gökhan ve Nuri transferleri de son derece ihtimal dahilinde.

Tabiki bu adamların hepsi birden olmaz, bir kaç tanesini aldığımız takdirde konu kapanır.

Üstelik Fenerbahçe'nin yabancı dengesine sokayım afedersin. Bekir'le, Egemen'le, Hasan Ali ile, Mehmet Topal ile, Caner ile sağlıyolar o dengeyi.

Bizim adamdan saymadığımız Gökhan Zan, Hakan Balta, Yekta, Engin, Emre Çolak (ki genel kanının aksine kendisini çok beğenirim) Fenerbahçe 11'inde direkt oynar.

F.Terim Gökhan Töre'yi hiç düşünmüyor, Kerim'i istiyor. Nuri bize gelse de Türkiye Liginde etkili olur mu şüphelerim var? İnler çok pahalı, Arda'da A.Madrid'i ve Arda'yı ikna kolay değil.

Yabancı kontenjanı konusunda 6+0+4 ile 6+2+2 arasıda çok fark var. Bu sene Amrabat oynadığı nerdeyse butun maçlarda sonradan oyuna girdi artık giremeyecek demek bu. Yedek stoper Dany olamayacak demek bu. A.Demir S.Aziz S.Taşçı vs alınması şart demek. Dany'i hiçbirine değişmem.

6+2+2 çok önemli. Ve bjk de bu sene daha iddialı Önder Özen, F.Terim'den çok daha fazla yerli-yabancı oyuncu bilir ve gurbetçilere olsun A.Demir vs. olsun asılacaklardıur, fiyatlar iyice yukselecek, bjk seçimle uğraşırken bitirmeliydik bu işleri... BOŞA VAKİT KAYBEDİYORUZ

F.Terim Gökhan Töre'yi hiç düşünmüyor, Kerim'i istiyor. Nuri bize gelse de Türkiye Liginde etkili olur mu şüphelerim var? İnler çok pahalı, Arda'da A.Madrid'i ve Arda'yı ikna kolay değil.

Yabancı kontenjanı konusunda 6+0+4 ile 6+2+2 arasıda çok fark var. Bu sene Amrabat oynadığı nerdeyse butun maçlarda sonradan oyuna girdi artık giremeyecek demek bu. Yedek stoper Dany olamayacak demek bu. A.Demir S.Aziz S.Taşçı vs alınması şart demek. Dany'i hiçbirine değişmem.

6+2+2 çok önemli. Ve bjk de bu sene daha iddialı Önder Özen, F.Terim'den çok daha fazla yerli-yabancı oyuncu bilir ve gurbetçilere olsun A.Demir vs. olsun asılacaklardıur, fiyatlar iyice yukselecek, bjk seçimle uğraşırken bitirmeliydik bu işleri... BOŞA VAKİT KAYBEDİYORUZ

Gökhan İnler'den bahsediyordum zaten :)

bu salakların cristianın kalitesinden haberi yok. adam 11 gol 10 asist yapmış. yerine alperi düşünüyorlarsa görürüz bakalım ne olacak. umarım cristianı az paraya gödnerip yerine alperi koymak gibi bir mallık yaparlar.

Bence de takımlarının en iyi oyuncusu Christian ama bundan haberleri yok :asd: Alper özellikleri olan biri ama henüz çok ham , dengesiz ve şutu sıfır olan bir oyuncu.

Bir gerçek var ki Carlinhos'u hiç birimiz izlemedik.

Ancak Fatih Terim bu adamı sene boyunca takip etti.

Transfer işi son 2 sezondur yönetim anlayışında gerçekleşen müspet ivme :) nedeniyle son derece profesyonel şekilde yürüyor.

Zaten alınan oyuncularda sağlanan %90 başarı da bunun kanıtıdır. Yiğit Gökoğlan dışında hatalı transferimiz olmadı. Riera'nın da gösterdiği son derece iyi performansı düşünürsek bizi sol bek transferine zorlayan hiç bir sebep yokken Fatih Terim ısrarla Carlinhos'u istiyorsa bu adamda çok önemli özellikler vardır. Ben açıkcası hocanın tercihine çok güveniyorum.

Ben yabancı oyuncu konusunda ki tercihlerine pek güvenemiyorum nedense , bulduğunda ısrar ediyor ; Bknz ; Amrabat.

Ayrıca , La Liga ve Ligue 1 görmüş bir adamdan daha mı iyi olacak Brezilya'dan çıkmamış adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt