Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence kazim kazimi da bu sene denememiz lazim.. :o

Allah belani versin TFF.. 6 + 0 Ne LAN!!!

Stopere Chedjou yerine ömer toprak ı almaşıydık. 6.5 yerine 8verirdik ama türk ve genç.

Ayrıca 3-4 e meloyu alırdık şimdi 8-10a İnler konuşuluyo.

Toprak+Melo=10+4 en fazla

Chedjou+İnler=6.5+8 en az

yeni transfer olmasın diyelim şu anki kadrolarla yaz bakalım 6 yabancılı kadro yazabilecekmisin.

Bana göre çok açık bunun cevabı. Gerekirse Yekta'yı oynatırım yine de Muslera'yı sırf yabancı kontenjanı için göndermem. Bugün satışa çıkarsak Muslera kaleci olduğu halde 2-3 tane Nani fiyatına gider.

Ne 6-7 Mn €'su hocam ne diyorsunuz , Frei için bu istenir mi ? En fazla maksimum taş çatlasın 3 Mn €'ya biter , hadi 4 Mn € olsun daha fazlası imkansız , onlar bizim Eskişehir gibi ne bileyim bilmem Antep gibi falan değiller.

umarım 4 felan gelir daha önceten t.d nün açıklamalarını okumustum bırakmaya pek niyetli deil , bazı epl takımı forumlarında bu adam ciddice dileniliyor.

Diyelim ki Muslera,Eboue,Chedjou,Mathieu,Melo,Nani,Drogba,Sneijder yeni sezonda bizle olacak.Hangi 2'sini yedek bırakırdınız? ve Hangi sistemle oynardınız?

Katılmadığım tek nokta var. O da omurga Muslera-?-Selçuk-Burak/Drogba şeklinde bence. Henüz savunmada omurgayı tamamlayamadık. Belki Chedjou olur. Ama ortasaha omurga Selçuk. Melo da önemli ama Selçuksuz takım, Melosuz takımdan çok daha berbat. Hem Melo'nun alınma ihtimali bu yabancı işinden dolyı çok azaldı bana göre.

Yabancılar bazında diyorum ben ve iyi bir Melo'suz Selçuk'unda performansını da etkilediğini gördük..

Melo mutlaka kalmalı. Ne İnler ne de herhangi bir yerliden yarı performansını alamayız Melo'nun...

Bana göre çok açık bunun cevabı. Gerekirse Yekta'yı oynatırım yine de Muslera'yı sırf yabancı kontenjanı için göndermem. Bugün satışa çıkarsak Muslera kaleci olduğu halde 2-3 tane Nani fiyatına gider.

Bi anket yapılsın muslera göderilip yerine nani alınacak diye %95 evet der.

Gene yazıyorum ama bu sefer orayı boş bırakıyorum.

-----------------------Muslera-----------------------

Eboue---------Semih---------Chedjou---------Carlinhos

---------Hamit----------Yerli-----------Selçuk----------

-----------------------Sneijder----------------------

--------------Drogba---------Burak-----------

Orayada şuan en mantıklı alternatif Nuri. Çünkü İnler gelmiyor

okay yokuşlu,kerim frei ve hakan calhanoğlu şart.. bu üclü yerli kalitemizi,rotasyonumuzu ve geleceğimizi kurtarır..

İlk 11'e bile 6 yabancıyı zor yerleştirirken, ilk 18'e yerleştirmek felaket derecede zor.Böyle olunca Türk futbolunun da ilerleyeceği falan yok.

Lig İsmail Güldüren,Yalçın Ayhan gibi adamlarla dolsa ne olacak? İyi yerliler zaten şans buluyor ki.

Gökhan Inler,Gökhan Töre,Arda Turan,Kerim Frei,Aykut Demir vs. vs. ne kadar alabilirsek o kadar kâr.

Ayrıca dün bir arkadaş Alexander Merkel'i önermişti Kazakistan vatandaşlığı da varmış herhalde. İşe yarar mı ki?

Re: Cevap: Transfer Nöbeti

nuri melonun sağ bacağı olmaz yekta orda daha iyi oynar şu nuriyi bi beğenemedim gitti...

Arkadaşlar ne kaleciden vazgeçiyosunuz ne orta sahadan ne hücumdan yabancı sayısı 6 ya sonraki sene 5 e bu şartlarda en iyi Türk oyuncuları almamız gerekiyor.Nuri den daha iyisi yoksa en mantıklısı o gözküyor bu kadro yu yapan arkadaş bence en iyi kadro yu yapmıs mevcut verilerde elinde olsa o da Nuri yerine Xabi Alonso yazardı.

Re: Transfer Nöbeti

Diyelim ki Muslera,Eboue,Chedjou,Mathieu,Melo,Nani,Drogba,Sneijder yeni sezonda bizle olacak.Hangi 2'sini yedek bırakırdınız? ve Hangi sistemle oynardınız?

Diyelim ki nani ve sol bek yabanci alindi geldiler o zaman melo alınmaz bence hata yapariz ama yinede öyle yaparlar orada biri yedek kalir

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Katılmadığım tek nokta var. O da omurga Muslera-?-Selçuk-Burak/Drogba şeklinde bence. Henüz savunmada omurgayı tamamlayamadık. Belki Chedjou olur. Ama ortasaha omurga Selçuk. Melo da önemli ama Selçuksuz takım, Melosuz takımdan çok daha berbat. Hem Melo'nun alınma ihtimali bu yabancı işinden dolyı çok azaldı bana göre.

Melo'nun tek ihtimali artık dediğim gibi olursa TFF'den yedek kulübesi için yabancı istersek o iş olursa olur yani 6+1 veya 6+2 gibi önümüzde ki sezon da. Böyle olursa sürekli rotasyona giderek götürebiliriz sadece yedi yabancı ile :) Ceza olayı var , sakatlık olayı var , Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir maç öncesi var , Şampiyonlar Ligi'nden zor ve yorucu bir maçın sonrası ve lige dönüşü var , Türkiye Kupası var , varda var yani :)

Muslera

Eboue Semih Chedjou Yabancı

Melo Selçuk

Burak Sneijder Arda

Drogba​

Chedjou + Yabancı + Melo + Arda olur yani :) Oda toplamda ; 30 Mn €'yu falan bulur sanırım.

Gene yazıyorum ama bu sefer orayı boş bırakıyorum.

-----------------------Muslera-----------------------

Eboue---------Semih---------Chedjou---------Carlinhos

---------Hamit----------Yerli-----------Selçuk----------

-----------------------Sneijder----------------------

--------------Drogba---------Burak-----------

Orayada şuan en mantıklı alternatif Nuri. Çünkü İnler gelmiyor

nuride gelemezki sözleşmesi var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt