Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tüm sene izlediğim maçlardan aklımda kalanlar... elbet bunlara ek olacaklar da vardır,işe yaramayanlar da .

Hızlı oyununu çok sevdiğim bir takım olan 1461 Trabzon'dan her ne kadar alması zor da olsa Trabzonspordan kiralık sağbek Göksu ve forvet Mustafa Tiryaki.

Bursadan Şener Özbayraklı sağbek.

Eskişehir Veysel Sarı.

antep muhammed demir-cenk tosun

gençler aykut demir

karabük ahmet ilhan

kayseri okay yokuşlu-sefa yılmaz

antalya emrah başsan

trabzon tolga-onur-mustafa yumlu

sivas erman kılıç(yaş 30 ama)

elazığ serdar gürler

jem karacayı zaten söylemiştim.kerim frei orta şeker.ömer toprak chedjuuuu alınmasaydı olurdu.umutu bonservisiyle almak şart zaten.

yani demek istediğim inlerle arda bu sene gelmezler tahminim.başka alternatifler özellikle türkiye ligi maçları için bulunabilir.solbek 1-2 türk gözüme kestirmiştim ama kimdi bulamadım.

Mustafa Yumlu nedir abi..Allah aşkına Servet i mi özledin

sınırı kaldıramayacaksak ne yapıp edip ya bu sezon ya da gelecek sezon G.İnler ve Arda'yı almak zorundayız

Gökdeniz'i A Milli Takım'dan kesen Fatih Hoca'ydı. Bir sorunları oldu herhalde üstüne nasıl bir çizik atıldıysa Gökdeniz as takım da oynarken aynı takımda yedek olan Gökhan Töre milli takımda yer alıyor.

Haklısın renkdaş Gökdeniz Rubin'in bu yıl ki Avrupa Ligi maçlarında iyiydi. En azından tecrübe olarak bir iki tane böyle yerli topçu alsak lig maçlarında(özellikle de deplasman maçlarında) kimi oynatacaz derdi olmaz

Kadro güzel de Burak sağ açıkta oynayamaz bence.Keşke Podolski gibi kullanabilsek ama hiç kanat özellikleri yok kendisinde.

Tam bir kanat gibi oynamayacak gizli forvet oynayacak Burak.

Hoca'nın da dediklerinden bu çıkıyor , kadro olarak demiyorum , Burak'ın gizli forvete sağ açığa geçme olayını diyorum :) Yoksa Fatih Hoca'nın ne yapacağını kimse bilmiyor.

muslera

şener ---chedjou--- semih--- yabacı sol bek

---selçuk-----melo ----

burak -- sneijder --- nani

drogba

not: burak gizli forvet tam kanat deil ki sene böyle olacak fatih hoca daha fazla koşacak dedi :D

ebouyi sattım yine kurtarmıyo 7 yabancı kalıo :D

AW: Transfer Nöbeti

Stoper+Sol Bek+Melo alip

4312'e devam edilebilir...

bu arada jem karacan = çöp adam 24 yaşına gelmiş transfermarktda değeri 1m euro

degerine bakma öyle ya. world class degil tabiki ama türkiye liginde is yapar bence yine DM olarak. isiran savasan oyuncu.

bende fazla begenmiyorum ama ne yapacaksin :( bir yerden tasaruf yapilacak yabanci olayindan dolayi.

İlk 11'e bile 6 yabancıyı zor yerleştirirken, ilk 18'e yerleştirmek felaket derecede zor.Böyle olunca Türk futbolunun da ilerleyeceği falan yok.

Lig İsmail Güldüren,Yalçın Ayhan gibi adamlarla dolsa ne olacak? İyi yerliler zaten şans buluyor ki.

Gökhan Inler,Gökhan Töre,Arda Turan,Kerim Frei,Aykut Demir vs. vs. ne kadar alabilirsek o kadar kâr.

Ayrıca dün bir arkadaş Alexander Merkel'i önermişti Kazakistan vatandaşlığı da varmış herhalde. İşe yarar mı ki?

Kazak oyuncular sadece Bank Asya'da yerli statüsünde, Süper Lig'de degil. Her yerde irkcilik var..

Santos Neymar icin gelen iki teklifi kabul etmis. Bitecek sonunda bu Neymar transfer tantanasi herhalde.

Murat Urhan'ın avatarı o kadar işlediki beynime sokakta Emre Çolak'ı görsem Murat Urhan, Murat Urhan diye bağıracağım.

Bizim en iyi türk oyunculari toplamamiz lazim. Arda + G.Inler kalitesinde yabanci bile zor bulunurken bu oyuncularin türk olmasi bir sanstir bence. Avrupa'da alinacak cok yerli var, her sene iki tanesini alsak kontenjani kaldirmak zorunda kalirlar. Mehmet Topal'la Gökhan Inler, Bekir'le Serdar Tasci, Nuri ile kariyeri biten Emre'yle direnemezler mesela. Arda'nin yerinde yabanci oynuyor.

Aynen öyle ;

Serdar Taşçı'ya / Ömer Toprak'a , Bekir veya Egemen ile , Gökhan İnler'e , Mehmet Topal ile , Nuri'ye jübileye yakın olan sakatlık sorunu bulunan Emre ile direnemezler , hele Arda'ya hiç çözümleri dahi yok direk yabancı :)

Forumda Jem 24 yaşında değeri 1M = çöp diyen mantık özürlüsü insanlar var ...Kusura bakmayın ağır bir tabir ama...

Selçuk TS'ye kaç yaşında gitti ve gitmeden kaç kişi tanıyodu?

Olcay BJK'ye kaç M paraya gitti...

Veya şöyle söylim Türkiye'de 24 yaşında 100'e yakın İngiltere maçı oynamış kaç oyuncu var?

Böyle saçma değerlendirmeleri bırakın...Hagi'yede gelirken şarapçı diyorlardı...

Ayrıca transfermarkt'ta gösterilen değerlerin hepsi doğru değil...

Oyuncu'yu 1 kere bile izlememiş adamlar videolardan görerek burda insanların emeğine değer biçiyolar...Yazık be...

Çok bilgiliyseniz Scout olsanıza....Seminerleri var 600 Lira...Gitsenize?

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Milli takimin iskeletine bakiyorum resmen ici bos sayilir

Onur

Gökhan Ömer Semih H.Ali

Hamit Emre Selcuk Arda

?????

Burak

gökhan fener'de

hasan ali berbat biri

ömer'in semih'ten hicbir artisi yok

hamit-emre artik bitti, yaslandi

su haldeki milli takima ragmen kontenjan getiriyorlar, daha kötü ne olabilir ki?

arda disinda yok resmen bizde oynayacak biri..

Kasımpaşadaki defans Barış Başdaş ve Elazığsporlu Serdar Gürler alternaif için iyi olur..

Dany büyük haksızlık yapıyoruz. bu sezon şampiyonlar ligi maçlarında takımın hep en iyilerindendi. Lig de 3/4 maç harici kötü oynamadı. yabancı sınırı olmasa chedjou- dany ikilisi süper olurdu.

Dany yi haksizlik yapilmiyor kesinlikle. onun kadar kademe anlayisi kötü olan bir stoper zor bulursun üst liglerde. üst seviye hizindan dolayi siritmiyor cogu maclarda ama biraz dikatlice takip ettiginde dany mtuhis kademe özürlü oyuncu malesef. bu yasdan sonrada bunu hayata düzeltemez. alt yapisi eksik resmen bu konuda. avrupada 2ci ligde zor oynar belki ki zaten ordan geliyormus kendisi :D

bu senede 6+2 devam ediyor ama ????????? bazilari yedekte yabanci olamaz diyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt