Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray Spor Kulübü'nden Açıklama

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Başkanımız Sayın Ünal Aysal’ın istifası üzerine oluşan durumu tüzüğümüzün ilgili hükümleri çerçevesinde değerlendirmiş, seçim sürecinin en sağlıklı şekilde yürütülmesi ve tamamlanması için alınması gereken önlemleri ve yapılacak çalışmaları düzenlemiştir.

Süreç zarfında toplantılara her zaman olduğu gibi fasılasız ve düzenli olarak devam edilecektir.

Saygılarımızla

Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu

Yönetim seçimle meçimle uğraşacağına transferle uğraşsın artık...

Bende ayni senin gibi düsünüyorum bence bu secim cok sacma bir zamanda yapiliyor ezeli rakibimiz simdi chedjouyuda elimizden kaparsa yönetim suclu olur ozm .. Kim ilgileniyor transferlerle ??

Bende ayni senin gibi düsünüyorum bence bu secim cok sacma bir zamanda yapiliyor ezeli rakibimiz simdi chedjouyuda elimizden kaparsa yönetim suclu olur ozm .. Kim ilgileniyor transferlerle ??

professionel birisinde imza yetkisi var bu konularda. ismi simdi aklima gelmiyor. kaplicioglumuydu neydi :D

chedjou olayi bitti zaten. imzayi atmisdir o cokdan. yarin lillede son maci var diye aciklamadilar resmi olarak bence. pazartesi aciklanir büyük ihtimalde.

professionel birisinde imza yetkisi var bu konularda. ismi simdi aklima gelmiyor. kaplicioglumuydu neydi :D

chedjou olayi bitti zaten. imzayi atmisdir o cokdan. yarin lillede son maci var diye aciklamadilar resmi olarak bence. pazartesi aciklanir büyük ihtimalde.

Lütfi Ariboganda olabilir bence üst düzey ceomuz :D

Sneijder geldiginde demistim. Yektaya bu sezon çok iş düşücek. Ben kendisinin çok yetenekli olduğundan eminim. Alper Potukdan da iyi bir futbolcu. Ona bu sezon çok iş düser. Ayrica sağ kanat için Gökdeniz düşünülebilir. Ya Arda yada Gökdeniz şart. Kanat için. Rotasyon için. Gökhan Töreyi kiralayabilirsek süper olur.

Sinan Kalpakçıoğlu'nun şu an imza yetkisi var.Transferler sekteye uğramaz.

Hem renktas bence Ünal Aysal simdi istifa ettim diye 22.6 kadar yatarsa bsy yapmadan görevden kacmis olur bence yani tek düsüncem baskan halen ilgileniyor transferlerle yoksa görevden kacmis olur bu durumda yönetimdeki kisilere saygisizlik etmis olur ..

------------muslera--------------

eboue-semih-chedjou-carlinhos

-------------melo----------------

------selcuk-------inler----------

-------------sneijder-------------

--------burak-----drogba

vay anasini 6 yabanciyla kadro kuramaz olduk :D

keske chedjou yerine serdar tasci'yi alsaydik :ss:

Gökhan töre çok boş rusyada oynuyor ve 11de bile değil Kerim Freit kat kat daha iyi

Töre gelirse hızı ve bu yaştaki tecrübesi ile en aşağı Caner etkisi yaratır. Ha caner iyi mi değil ama bazı maçlarda işe yarıyor. Kontrada amrabat ve töre sağlı sollu akar. Bence o kadar da kötü değil zira yaşıda genç

Ozaman görüsmeleri Ünal Aysal Bülent Tulun imzalarida Sinan Kalpakcioglu yapiyor :D ??

Görüşmeleri Ünal Aysal yapmıyor tabi ki.Lütfi Arıbağan ve Bülent Tulun görüşmeyi yapıyor Sinan Kalpakçıoğlu'da gidip imzayı atıyor.Bir nevi Ünal Aysal'ın eli ayağı.

Arda kısmı hariç katılıyorum , Arda rahatlıkla dönebilir , Terim'in tek telefonuna bakar.

Birde şunu söyleyeyim bu adamlar Alper'i kullanmayacak bile , Aykut hiç prensi Cristian'dan vazgeçer mi ?

Geçen Fenerli arkadaş diyor ki elinizden Alper'i de aldık daha ne olsun falan.

Bende dedim ; Topal , Selçuk , Meireles , Emre , Salih , Topuz , Cristian , Sezer + birde Alper eklendi bana bunu mantıklı bir şekilde açıkla , tamam bize çalım attınız helal olsun deyip kabulleneceğim dedim.

Kadro derinliği dedi :D

Oradan koşarak uzaklaştım. :dogrun:

Arda'nın kendisinde zaten sorun olacağına hiç ihtimal vermem, ancak ne kadar bonservis vermek zorunda kalırız, o önemli.

Ben her durumda takıma Arda ve İnler ikilisi şart diye düşünüyorum.

------------muslera--------------

eboue-semih-chedjou-carlinhos

-------------melo----------------

------selcuk-------inler----------

-------------sneijder-------------

--------burak-----drogba

vay anasini 6 yabanciyla kadro kuramaz olduk :D

keske chedjou yerine serdar tasci'yi alsaydik :ss:

O zaman defans namına bir şey kalmazdı , Chedjou ile dağ kadar fark var aralarında. Hem ŞL'de ne yapacaktık ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt