Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

baskan bu yönetim değişiminde beklediği tepkiyi göremedi. başkan akıllıca davranıp bu durumu aday olmam felan diyerek tersine çevirmeye çalışıyor. böylece hem yönetimden hem taraftardan destek alacak çünkü yönetmde vazgetiği isimler camia için güven veren önemli ismlerdi.

başkan çekilecekse madem neden yönetimi bozdu yoruldular felan bahane ali dürüst albayrak ve diğerleri yorulmadı yeni yönetimde yoklar ayrıca. söylenildiği gibi cüneyt tanman oğuz altay ve hatta saffet ulusoy bunların yerine giriyorsa çok yanlış yaoılıyor ama emin olun başkan bu söylemlerle arkasına destek topluyor

OK sagol kardes :D

soy ismin gercekmi cididen . merak ettim simdi cidi cidi :)

Türkiye de inanılacak en son yer basındır

ama ne hıkmetse yalan yazdıkça daha popüliretesi dahada artıyor

örnek AMK önce chedjou için 6,5 anlasıldı denıldı

sonra 7,5 ml teklıfımızi kabul etmedı dedı

daha sonra fb gırdı devreye girdi

sonra tekrar başa arkadaş bu kadar mılletı salak yerine koymayın

FB'nin açıklamasından sonra zor.

Ya ben hala o aciklamaya takildim. Onlar aslinda tam tersini demis olabilirmi?

Yazinin basinda spekülasyon diyorlar (uzun süredir bu 5 yabanci spekülasyonu var) ve sonunda bize gelen TFF den birsey yok diyorlar ve bu degisimi desteklememiz mümkün degildir diyorlar (planlamayi ona göre yaptiklarini dile getiriyorlar).

Kafam karisti yaziyi okuyunca.

Kayseri, Ceyhun-Okay takasini yapacak kadar mal yöneticilere sahip degil. Ceyhun + 3 milyonda düsünürler.

Dany büyük haksızlık yapıyoruz. bu sezon şampiyonlar ligi maçlarında takımın hep en iyilerindendi. Lig de 3/4 maç harici kötü oynamadı. yabancı sınırı olmasa chedjou- dany ikilisi süper olurdu.

Çoğu kadroda Eboue veya Drogba bile yer bulamazken Dany'ye edilmiş, çok mu?

Kaldı ki ben riskli oyun tarzını ve kısıtlı pozisyon alma özelliklerinden dolayı tutmuyorum kendisini.

FC Everton 32 yasindaki Leon Osman´nin kontratini 2015´e kadar uzatti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt