Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

mathiue cok iyi topcudur beyler yapmayın ama sakatlık yaşamış herhalde ondan mı boylesiniz

iyi topcuydu!!! bu yasda o sakatlikdan sonra eski halinden eser kalmamis. 30 yasina girmis uzun boylu inise gecmis sol bek görmek istemiyorum ben bu takimda vallahi. rieraya raziyim ben....yok degilim :D mathieunun ölüsü yine rieranin savunmasindan iyidir :asd:

İnşallah bu gece Telegol yoktur....Oktay Derelioğlu geçen " Alper Bitmiş " dedi . Ertesi gece Fener aldı.... Şom ağızlı adam! " Chedjou Bitmiş " demesinden çok korkuyorum.."

Mathieu'yu da beğendim ben aradığımız adam işte.Sol bek ve stoper oynuyor tecrübeli.Sol açıkta da oynuyormuş.Yalnız boyu uzunmuş o hoşuma gitmedi.Tahminim defansı Riera'dan iyi ama ofansı Riera'dan kötü,ağır ama nerede durmasını bilen bir adam olduğu yönünde.

popcorn_yes.gif

uyumak yok :ayatollah:

tipini .......... :D

mathieu yu bilen biri yorumlasın ya önyargılı olmadan nedir ne dğildir bilelim

Mathieu'yu izleyip beğenmeyen mi var la :SS:

Sallayanlar olabilir ama Mathieu cidden iyi oyuncu. Geçen yıl formu düşüktü ama düşük olmasa bonservisi 10+ civarıydı şuan. Ucuza kapatılacak, iyi bir sol bek ve stoper alternatifi. Hava toplarında etkili ama boyuna rapmen hiçte yavaş bir oyuncu değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt