Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

UEFA'yı kazandığımız dönem 4 yabancının 3'ü(Taffarel, Capone, Popescu) defans bölgesindendi:o Ülkede böyle bir düşünce hakim nedense. Ezbercilikten başka bir şey değil.

anlamiyorum zaten, Adnan Polat dönemi bütün atak yabanciydi, neye yaradi ? türk defansi cok cok berbat

Tüekler defans yapmayı beceremediği için en uygunu bu galiba.

Halı saha da bile sol bek bulamıyoruz oynatacak bu işe bi çözüm bulunması lazım ülke olarak...

Biz Türkler yapı olarak defansı fazla sevmeyiz zaten. Mesela en basitinden bi halı saha maçında çoğu kişi maçı ben kurtarıyım golleri ben atıyım diye düşünür :D Sonrada niye sol bek çıkmıyor çıkmaz tabi :D

ne çektin be fatih hocam biz burda şaştık kaldık sen nasılsındır şimdi

uefa yı kazandığımız zaman çoğu maçta yedek bekleyen hasan dünya kupasının yıldızlarından biriydi.tugay ise ilk 11 e giremediği için yalnış hatırlamıyorsam rangerse gitmişti.yani elimizdeki türk oyuncuların kalitesi cok üst düzeydeydi.şu an yerli oyuncularımızda o kalite yok.solbek alınıp melo alınmassa bence meloyuda ararız.bundan sonra yapılacak yabancı transferi artık solbek mi olur orta sahamı olur açık mı olur bilemem de sistemi belirleyecek gibi duruyor.

nfx12.gif

buna gül yavrucum:trollface:

Muslera eboue chedjou semih balta / selcuk melo gokhan inler /s neijder drogba burak

Gülelim demişsin de Hamit gayet bek oynayabilecek bir oyuncu. Tamam belli gereklilikler var takım tarafından sağlanması gereken ama oynar yani. Maksimum verim almak istiyorsan önündeki oyuncunun tek yönlü olmaması lazım Quaresma gibi değil dün akşam izlediğimiz Ribery gibi olmalı mesela. Bir de eğer sağ stoper Chedjou gibi atletik ve çabuk olursa gayet verimli olabilir.

Gülelim demişsin de Hamit gayet bek oynayabilecek bir oyuncu. Tamam belli gereklilikler var takım tarafından sağlanması gereken ama oynar yani. Maksimum verim almak istiyorsan önündeki oyuncunun tek yönlü olmaması lazım Quaresma gibi değil dün akşam izlediğimiz Ribery gibi olmalı mesela. Bir de eğer sağ stoper Chedjou gibi atletik ve çabuk olursa gayet verimli olabilir.

imkansiz bir vaziyet hamitin bek oynamasi

hamiti herkes rahat geçer renktaş adam bildiğin kağnı

sol kanat oynarsa yalçın ayhan bile rahat geçer

Hamit'in takımın en çok koşanlarından olduğunu ve Melo'dan sonra en çok top kapan oyuncusu olduğunu biliyorsunuz umarım?

hamit real madridde barcelonaya karşı sağ bek oynamamış mıydı ? ayrıca milli takımda da bek oynamışlığı var

Arda çok zor ama Gökhan İnler ikna edilebilir bence. Jem Karacan da alınırsa yabancı rotasyonunda hiç sıkıntımız olmaz. Yabancı Sol bek alırsak Riera sol kanat olarak oynayabilir.

721332_Galatasaray_SK.jpg

görünen o ki yabancı sınırı esnemediği veya kalkmadığı sürece böyle bir kadroyu kurmak zorundayız. Tabi zorundayız derken ben CL den bahsediyorum. Amaç TR ise transfer yapmaya pek gerek yok zaten alsınlar meloyu baksınlar işlerine. bu açıdan bakarsak resimdeki gibi bir kadro kurmamız şart oğlu şart. hani kerim freiler falan filan bizi şu an için büyük hedeflere götüremez gibi geliyor. he alınabiliyorsa alınsın o ayrı. gelişime açık oyuncular sonuçta. ama gelecek sene hem cl de çeyrek finalden ötesini hem de 4. yıldızı istiyorsak başka bir kadro gelmiyor aklıma. alper bu noktada çok kritikti bizim açımızdan tam da şu kadroda şu sistemde hamitin yerinde muazzam olurdu bence ama olmadı yapacak birşey yok sağlık olsun. yani melodan vazgeçemeyeceksekte sol bek olarak wederson veya sağ bek olarak şeneri falan düşünebiliriz ama bu oyuncularda dediğim gibi bizi nereye götürebilir o da ayrı bir mevzu.

neyse sonuç olarak bunlar taraftarların düşünceleri kuruntuları ama yönetim ve fatih hoca nasıl bir kadro kuracaklar hangi oyunculardan feragat edebilecekler hangi oyuncuları alacaklar çok merak ediyorum. resimdeki kadronun kurulmasının da şu an için çok zor olduğunu düşünüyorum ve işin içinden çıkamıyorum... :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt