Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bazı arkadaşlar kurulan kadroları eleştiriyor ama yabancı sınırlamasından dolayı en az 2 mevkide mecburiyetten hiç istemediğimiz adamlar oynayacak eleştirirken bunuda gözönünde bulundurursanız sevinirim. hamit orda oynarmı şu burda oynarmı onur musleranın yerini doldururmu vs iyi güzelde 5 yerli oyuncuyu mecburen ilk 11 e koyacaksın

Semih Haznedaroğlu: Adnan Öztürk'ün aday olma isteği var.

lan bu haznedaroglu ajan mi ne:confused::confused::confused:

Hamit'in Milli takım başta olmak üzere sağbek oynamışlığı Riera'nın solbek oynamışlığının hem sayı hem oyun kalitesi olarak en az 5 katıdır.Ne sıkıntısından bahsediyorsun sen?

Bizde bu sezon bir kere oynadı diye hatırlıyorum, kötüydü. El Clasico'da sağ bek oynadı 2 sezon önce, orada tam anlamıyla rezaletti. Zaten bir daha da forma yüzü göremedi o maçtan sonra Real'de doğru düzgün.

Lig için %90 yeterli olur, ama Real-Barça-Bayern-ManU gibi takımların karşısında sağbekte Hamitle başlamak istemezdim.

Hakan fazla belli etmez ligde eksikliği. CL ligi için dağıtırlar ama oraya değişik bi formül gerekiyor. Eboue oynar her türlü

Valla kafayı yiyeceğim en iyisi gidelim TFF ile oturup konuşalım her ne kadar Türk Futbolu'nun gelişmemesi için çabalıyor da olsalar ; yedek kulübesine en azından bu sezonda +1 veya +2 isteyelim o zaman olay bir çözülür ki :)

Mükemmel bir kadro kurar dağıtırız sağı solu :)

oynamış olması demek yeterli olduğu anlamına gelmez

Bence yeterli.Riera'dan yana yaşadığımız sıkıntının ana sebebi o bölgeye yabancı olmasıdır ama Hamit değil.Hamit'in hem temposu hem koşu mesafesi o mevkiyi rahatlıkla kaldırır.Hem bir yabancıdan kurtulmuş oluruz hemde açıkta bekleneni veremeyen yüksek maliyetli bir yerliden maksimum verim alırız.

oynamış olması demek yeterli olduğu anlamına gelmez

hamit sağ bekte olmaz fakat mecburiyetten en az 2 mevkide hiçde istemediğimiz adamlar oynamak zorunda. o burda oynarmıdan ziyade ilk 11 e 5 yerliyi koymak zorundayız buyrun hamit orda oynamassa orda veya başka bir yerde kimler oynamalı bunun tartışmasını yapalım hamit orda oynamassa başka mevkide başkaları oynamak zorunda.

Ne işe yarar la bu Semih Haznedaroğlu denen adam

yıllardır yapıştılar gitmiyorlar kulüpten

açıklamaya bak çıldıracağım yahu

neymiş şikecilerden yana olmalıymışız

terbiyesiz adam...

Gene yazıyorum. Bence en ideali budur. Nuri'nin yerine İnler tabikide daha iyi olur ama zor.

--------------------Muslera----------------------

Eboue-------Chedjou------Semih-------Carlinhos

------Hamit--------Nuri-----------Selçuk-------

---------------------Sneijder------------------

-------------Drogba-------Burak------------

Hamit bekte agir kalmaz mi arkadaslar, bir milli mac hatirliyorum herkes sovmustu hocaya hamit bekte mi oynatilir, koy gokhan gonulu, hamiti de ileriye cek diye.

aynen öyle renkdaş. hollanda maçıydı Robben çalım fantazilerini gerçekleştirdi Hamit üzerinde.. bende gökhan gönülün girmesinden yanaydım

Valla kafayı yiyeceğim en iyisi gidelim TFF ile oturup konuşalım her ne kadar Türk Futbolu'nun gelişmemesi için çabalıyor da olsalar ; yedek kulübesine en azından bu sezonda +1 veya +2 isteyelim o zaman olay bir çözülür ki :)

Mükemmel bir kadro kurar dağıtırız sağı solu :)

Hiç uğraşmaya gerek yok. Önümüzü kapatmak için 4'e bile düşürebilirler. 3+1 hatta :)

AW: Transfer Nöbeti

Agir abi geldi, S. A.

Cay söyleyin bana....

Bizde bu sezon bir kere oynadı diye hatırlıyorum, kötüydü. El Clasico'da sağ bek oynadı 2 sezon önce, orada tam anlamıyla rezaletti. Zaten bir daha da forma yüzü göremedi o maçtan sonra Real'de doğru düzgün.

Lig için %90 yeterli olur, ama Real-Barça-Bayern-ManU gibi takımların karşısında sağbekte Hamitle başlamak istemezdim.

Hamit'in en iyi dönemi S04 dönemiydi çünkü devamlı oynuyordu.Sonraki yıllarda senelik maç sayısı düştü ve performansı giderek azaldı.İşte o s04 dönemlerindeyken milli takımdayken sağbek oynuyordu ki muhtemelen siz bu dönemleri hatırlarsınız.

Gene yazıyorum. Bence en ideali budur. Nuri'nin yerine İnler tabikide daha iyi olur ama zor.

--------------------Muslera----------------------

Eboue-------Chedjou------Semih-------Carlinhos

------Hamit--------Nuri-----------Selçuk-------

---------------------Sneijder------------------

-------------Drogba-------Burak------------

İnler çok daha iyi olur ve uğraşırsak alırız merak etmeyin ama şunu isteyeceğim forumdan ;

Lütfen İnler ve Melo'yu tam anlamıyla birbiriyle adam gibi kıyaslasın izleyen , takip eden biri ama :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt