Transfer Nöbeti (ARŞİV 3)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ligde de oynatirsin eboue yi arada sirada. ne yapacaksin ya baska. birileri yedege cekilmezi geriki ki eboue burda en sayif halka olur diger yabancilara göre. msulerayi mi yedece cekeceksin. ya ama bir sey unutmusum zaten . yedehe cekemiyoruz bile yabanciyi :SS: Tribüne yolcu yapiorduk demi :(

ya bu kurari cikarinin ben tah...........

tek yol hakan balta :)

Bence şu an Nani filan abartı.

Gökhan ve Sol bek alsak en azından 11 bir şekilde tamamlanmış oluyor. Bu seneki sisteme göre tabi.

bence kanatta nani gibi bi adam olacaksa onun beki hakan balta olur, rakibin ordaki kanadı bile iki kere düşünür ileri çıkmayı nani var diye :asd:

bayern, dortmund, real, barcelona, united, chelsea, city, psg, juventus gibi takımlar düşünmez nani var çıkmayayım diye. tam tersi hakan var saldırın oraya der. bizim de rakipler bu takımlar olduğu için sıkıntı. ben hakan ile şl oynamak istemem. bizim ligde muslerayı koy sol beke oynar. önemli olan şl.

721702_Galatasaray_SK.jpg

Gökhan ve Sol bek alsak en azından 11 bir şekilde tamamlanmış oluyor. Bu seneki sisteme göre tabi.

bencede en kilit nokta gökhan inler. gökhanı alalım ondan sonra kimi alacaksak alalım yoksa başka türlü bu sınırlamanın üstesinden gelemiyeceğiz.

dediğim kadronun yerli sağ bekli versiyonu :D bekin birisi yerli olmak zorunda bu artık kaçınılmaz.

hamitine yerine daha kaliteli genc sag bek buluna biliriz bence türk olarak. bursadan sener birisi konusuluyor. pek takip etmedigimden dolayi bilmiyorum bu arkadasi. yorumlara göre potansiyeli yüksekmis ..bilmiyorum. sol bek ama türk olarak unutalim. yok :SS:

4-2-3-1 oynacaksak burak degil drogba kesilir. hem kontenjan, hem yas acisindan

yavaş kesilsin

ciddi anlamda taraftarda sıkıntı görüyorum bu dönem

drogba ve ws kesip listeler yapma cüretine giriyorlar. takımda 2 adet world class oyuncu var, bunlara göre sistem yapılır kadrolarada kaleciden bile önce drogba ve ws yazılır.

kadroyu hoca ayarlayacaktır illa ki transfere de ona göre şekil verir ben rahatım Allah Kerim Fatih Terim :D

Cevap: AW: Transfer Nöbeti

BI tek ben mi Engin den birsey bekliyorum ? :o:D

Eğer kastetdiğin Baytar enginse,

güvenebilsem engin varken hamiti kulubeden çıkarmam, çıkarsam da engini alkışlatmak için olurdu..

Benim için, İyi (Ama aklı başında) bir Engin = %80 Robben.. ÇOK NET...

en mantıklı kadro.Gökhan inler sistem ne olursa olsun alınmalı bu şekilde oynarsak melonun yerine gökhan inleri alıp sıkıtıyı aşıyoruz. sol beke iyi bir yabancı + rotasyonda kullanabileceğin genç yerli 1-2 oyuncu yeter daha fazla nanili vs. fantazi yapmanın anlamıda yok

bayern, dortmund, real, barcelona, united, chelsea, city, psg, juventus gibi takımlar düşünmez nani var çıkmayayım diye. tam tersi hakan var saldırın oraya der. bizim de rakipler bu takımlar olduğu için sıkıntı. ben hakan ile şl oynamak istemem. bizim ligde muslerayı koy sol beke oynar. önemli olan şl.

sınır varken elin kolun bağlı ama şampiyonlar ligini düşünürken ligden de olmamak lazım. defans hattına 2 yerli koymamız şart, başka yolu yok. kampta fatih hoca pestilini mi çıkarır ne yapar bilmem ama baltayı en azından defansif olarak yükseltmesi şart.

Chedjou için yaptığım yorumları destekliyor.. Kafa hakimiyeti çok iyi.. Pozisyon alması iyi diye.. Pas ve Tekniği, hızı da defans oyuncusu için iyi olduğu buradanda görünüyor.. Yalnız Dany kadar aksiyon yapmıyor demiştim merak ettim Dany'nin Soğukkanlılığı kaç birde Hızını merak ediyorum :)

Dany soğukkanlılık 17 hız 16 tahminlerin doğru :asd: Ama dany nin kafa vuruşu 11 markajı 12

arkadaşlar dikkat ediyorum eziklerde bizde hep aynı oyuncular üzerinde konuşuyoruz inler nani bu kezde carlinhosa sarmışlar adamlarda ne kafa var ya bizim transfer listesini sanırım direk alıp çalışmalara başlamışlar. bu dönem çok değişik geçecek gibi

Transfer listeleri yok biz ne düşünürsek o.

inler duyumu gelse forum halay çekecek ama yok hiçbir haber :(

Fatih hocanin söyledigi de buydu zaten. stoper, sol bek, orta saha alacagiz durum varsa ileriye birini alabiliriz dedi, o biri de para kalirsa kanat oyuncusudur.

Fatih hocanin tercihi 4-3-1-2 gibi duruyor. chedjou'yu aldigimiza göre sol bek ve orta saha eksikligimiz kaliyor. Chedjou 7 milyon, Gökhan 15 milyon eder sana 22 milyon. birde sol bek bulduk mu tamamdir, mathieu'ya bile fit olurum ozaman yeterki gökhan alinsin. umut ve necati'de alinir tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt